匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

空軍凶日

原帖由 二叔公 於 2009-9-8 11:17 PM 發表
冇佐我妳會好寂寞咖渦
越講越離譜 我都系早d訓好過 牛郎應該都冇心機咖哪 二喪妳都早d哪 心情好d我再穩妳

二叔.晚安. 向你致最崇高的敬禮......

回復 #160 二叔公 的帖子

回復 #159 二叔公 的帖子

需要观察美圆对欧元汇率以及 技术面因数,可能推动金价进一步攀升
二叔!華兄!我1000的掛單做到啦!不過今次完全冇壓力!0.2!完來可以唔駛睇!上落十幾蚊都冇乜感覺!
唔知點講!可能睇唔慣一百幾十上落啦!以後都會咁樣玩,輸贏都咁輕鬆!話之佢創新高!
原帖由 cccho 於 2009-9-9 12:10 AM 發表
二叔!華兄!我1000的掛單做到啦!不過今次完全冇壓力!0.2!完來可以唔駛睇!上落十幾蚊都冇乜感覺!
唔知點講!可能睇唔慣一百幾十上落啦!以後都會咁樣玩,輸贏都咁輕鬆!話之佢創新高!

我小下你,你又望下我.我995.4又做手揸,擺明同我作對........
原帖由 cccho 於 2009-9-9 12:10 AM 發表

good job well done
原帖由 circleclock 於 2009-9-9 12:37 AM 發表

good job well done

請問乜嘢叫well done呢?
原帖由 華人 於 2009-9-9 12:21 AM 發表

我小下你,你又望下我.我995.4又做手揸,擺明同我作對........

做乜小我?我98x話明掛1000架!0.2無傷大雅姐!而家中位,你又贏、我又贏都唔錯呀!我買得小過你,所以應該叫做我小你!
原帖由 cccho 於 2009-9-9 12:41 AM 發表

做乜小我?我98x話明掛1000架!0.2無傷大雅姐!而家中位,你又贏、我又贏都唔錯呀!我買得小過你,所以應該叫做我小你!

我小你啦.....回吐揸唔得架.....係要沽.......
原帖由 華人 於 2009-9-9 12:43 AM 發表

我小你啦.....回吐揸唔得架.....係要沽.......

我都唔知架!總之沖高都會回架!冇理由唔識回o既!好似股票一樣,都要補裂口!