匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

回調 ? 反彈 ?

原帖由 華人 於 2009-12-30 08:29 PM 發表

同意.....我總是感覺有點不妙,又說不出原因....怎算好呢?短炒要識止血,長線現不宜......

冇乜不妙嘅...........d雞金要放假, 咪超慢動作沉澱啫
原帖由 華人 於 2009-12-30 08:31 PM 發表

叔公己成心狠手辣的同義詞.....這是個不幸........

咁嚴重
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 08:38 PM 發表

冇乜不妙嘅...........d雞金要放假, 咪超慢動作沉澱啫

我總是有一種現時不能中長線投資的感覺. 希望我錯啦......
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 08:39 PM 發表

咁嚴重

小事o者......只要不是發生你和我身上.
原帖由 華人 於 2009-12-30 08:41 PM 發表

我總是有一種現時不能中長線投資的感覺. 希望我錯啦......

同意嘅............唔係同佢急啞.........咪睇佢呢2個禮拜破唔破 1070 - 1074 先講啦
原帖由 華人 於 2009-12-30 08:42 PM 發表

小事o者......只要不是發生你和我身上.

原帖由 BC1410 於 2009-12-30 08:44 PM 發表

同意嘅............唔係同佢急啞.........咪睇佢呢2個禮拜破唔破 1070 - 1074 先講啦

見歩行歩......短線投機看錯市,可以立刻止血,損失不大....中長線的投資,當想止血時已入哂肉.....兩個不同境界....
原帖由 華人 於 2009-12-30 08:48 PM 發表

見歩行歩......短線投機看錯市,可以立刻止血,損失不大....中長線的投資,當想止血時已入哂肉.....兩個不同境界....

exactly.........你睇今日落唔落 1080 呢
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 08:52 PM 發表

exactly.........你睇今日落唔落 1080 呢

我認為今日落唔到....只會在1090-1110橫行.
原帖由 華人 於 2009-12-30 08:55 PM 發表

我認為今日落唔到....只會在1090-1110橫行附近.