匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: slipknot2010

時機到了???

你真是玩幾個月可full pay買樓了....
slipknot2010 發表於 2010-12-2 03:12 AM

You too la
no la....just half jar.....u pocket will fat fat fat and very fat.....
bbq兄....這波會不會不到1400呢....有什麼意見呀?
bbq兄....這波會不會不到1400呢....有什麼意見呀?
slipknot2010 發表於 2010-12-2 03:30 AM

Not sure ah, but l think still going up to 140x to 141x will big fall , tomorrow when I eat already will buy back 137x  , frist target 1398 second is 1409
回復 164# bbq

請問到左咩價可以沽
或者咩價渣最有把握呢?
E家呢D價位~我都唔知點賺錢
次次都蝕
回復 165# sangyui
無必賺的方法...有就人人發達了...我認為控制自己心理跟情緒再控制風險你就可賺<==有說=沒說....哈哈...最重要不是一去想點賺..是要去想控制風險
先....
回復 166# slipknot2010

可能我就係成日怕風險
所以好快CUT LOSE~
成日渣左一CUT個價就即刻跌番轉頭~渣左一CUT就爆升
回復  bbq

請問到左咩價可以沽
或者咩價渣最有把握呢?
E家呢D價位~我都唔知點賺錢
次次都蝕fa ...
sangyui 發表於 2010-12-2 03:41 AM

Now for you only can wait buy near at 1380 or sell at 1390 , because who know will going up more or can't fall under 1380 , you need set cut lost $ 5
所以控制自己心理跟情緒再控制風險你就可賺了....你這樣問真是很難答你的...累了你又怕你罵...所以你這樣問真是無人敢問的....可能有....但我一定不會....請見諒....
回復 168# bbq

多謝建議~聽日睇睇有冇呢個機會入貨先
希望賺番少少啦