匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: slipknot2010

最後上車機會??????????

回復 160# bbq
i didn't do any trade tiday coz i have sth to do...earn more^^
tmr....1350....
今晚仲有1350?尋晚1380沽,早走了,到1372和1373又早入了貨,諗住一張快走,一張放耐d,點知跌到1362嚇餐死,最衰入多張,咪可在136x補一張,今朝全部走晒,我都希望今晚有135x-136x,如有的話,打算在135x放耐D,136x快走D,CH你是否應為今日到1350,如CH有咩心水,請分享一下,呢個論壇太靜了,個個CH都有睇,但就不分享,為何會變成咁呢?
CH之前話17號有數據,係咩數據,請問幾點出,今日星期五,有咩要注意呢?請問在咩位可沽或渣呢?
我這幾天有事做...都沒玩....所以給不到意見
慢慢黎,..唔好急,.. 好似仲有得升,.. 等沽又等渣...
囧!
我這幾天有事做...都沒玩....所以給不到意見
slipknot2010 發表於 2010-12-17 03:18 PM

Sorry,CH,等你好的分享!Thank You!
之前的沽單有沒有留呀....叫了你們不怕就平手走的沽單....139X的沽單
回復  bbq
i didn't do any trade tiday coz i have sth to do...earn more^^
slipknot2010 發表於 2010-12-17 04:20 AM

Thanks , but I'm very busy this few days , buy at low eat at high ah
Thanks , but I'm very busy this few days , buy at low eat at high ah
bbq 發表於 2010-12-17 05:22 PM

年尾...人人都busy...祝下年大家搵更多....