匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

黄金新世紀 !

原帖由 二叔公 於 2009-12-14 10:09 PM 發表

都話呢期我忙咯~做埋正經野先哪~我就訓咯~第晚再玩呀~你聽晚早d

知道啦  做正經野緊耍d
二喪~我訓哪~聽晚見~做到我死~晚安 牛郎 大大佬 一姐~大家賺多d
原帖由 二叔公 於 2009-12-14 10:07 PM 發表

我睇佐~到時睇點~反正暫不入市~不過老曹成日顛三倒死咖
me too no more on my hand la i cut all la
原帖由 二叔公 於 2009-12-14 10:12 PM 發表
二喪~我訓哪~聽晚見~做到我死~晚安 牛郎 大大佬 一姐~大家賺多d

晚安.....
原帖由 二叔公 於 2009-12-14 10:12 PM 發表
only 10 o'clock ah

good night la 886
原帖由 華人 於 2009-12-14 10:05 PM 發表

二叔....老曹話黃金明年爆煲喎.....

有泡沫先可以爆, 無泡沫無得爆!
i hope uncle 2 can earn more money then no need to work ah  
very dull ah    up or down ah
原帖由 升呢 於 2009-12-14 10:22 PM 發表

有泡沫先可以爆, 無泡沫無得爆!

老曹上次話己有泡沫.......???睇下佢今次凖唔準....