匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 杏仁餅

小餅愚見 -- 金已進入上落市階段

原帖由 GRAIL 於 2007-11-6 12:04 AM 發表

餅兄,唔使灰心,大勢向上,如有回吐,合埋眼搵個位斬左佢算了,重新來過,我十幾年前輸得大鑊過你,當是一種鍛練吧.

這裡真是多有錢人................................
原帖由 fatcat 於 2007-11-6 12:09 AM 發表

這裡真是多有錢人................................

唔係我先死.
原帖由 GRAIL 於 2007-11-6 12:11 AM 發表

唔係我先死.

你又謙喇.....................扮晒魚虾蟹.........
原帖由 fatcat 於 2007-11-6 12:20 AM 發表

你又謙喇.....................扮晒魚虾蟹.........

車!!!魚虾蟹都好扮.
原帖由 杏仁餅 於 2007-11-3 10:06 PM 發表

謝謝兄台關心。
小餅由07年2月開始統計利潤,
(之前的沒有記):
Feb +27250
Mar +41770
Apr +13600
May +47730
Jun +45770
Jul +2967
Aug +121700
Sep +8617
Oct +10317
合共是
319721(未計收 ...

小餅往績果然厲害,真教人羡慕.....不過8月份有沒有錯?好似打多了一個O.
另外,恭喜你抽中了拉里巴巴,好似有7K賺。
原帖由 Tang 於 2007-11-6 05:24 PM 發表

小餅往績果然厲害,真教人羡慕.....不過8月份有沒有錯?好似打多了一個O.

哦!對!12萬沒錯,你跟說過。

回復 #1850 GRAIL 的帖子

其實現況對我們的沽軍來說,大勢已去.........
我亦同意"合埋眼搵個位斬左佢",然後"重新來過",
只不過幾時至有回吐呢???
莫非唔會再有下調??????
十五十六,個市最好"七上八落"................
原帖由 Tang 於 2007-11-6 05:24 PM 發表

Tang哥,阿里爸爸在 30元左右放了。
小餅現正努力打做一個抽股平台。
由中外航、中國重汽開始……..
努力去抽打大戶屁股,打到佢金星直冒……….
原帖由 杏仁餅 於 2007-11-15 11:02 PM 發表

Tang哥,阿里爸爸在 30元左右放了。
小餅現正努力打做一個抽股平台。
由中外航、中國重汽開始…….. ,
努力去抽打大戶屁股,打到佢金星直冒……….

原帖由 唯有開心 於 2007-11-6 11:50 PM 發表
其實現況對我們的沽軍來說,大勢已去.........
我亦同意"合埋眼搵個位斬左佢",然後"重新來過",
只不過幾時至有回吐呢???
莫非唔會再有下調??????
十五十六,個市最好"七上八落"................

?????
人仍要生存,只因為人生容或
尚有一絲半點的盼望…………