匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

想買定空?

原帖由 魯賓 於 2009-4-29 03:29 AM 發表

中國公司做假數

2899系幫我賺佐好多呀~舊年有叫你地掃咖~果時個價系2個8左右
原帖由 二叔公 於 2009-4-29 03:29 AM 發表

都話未確定咯~只能假設若做一個深度調整的話~845穿就會重演插到76x去~跟住就快速反抽上850~你話甘玩法會死幾多人

咁我覺得应有深度調整禾  宜家人人睇升  唔震走d散戶點得
原帖由 魯賓 於 2009-4-29 03:22 AM 發表

understand sir

咁你睇耍回落7xx咁深嗎?

牛郎..........你咪玩啦.........現時去7xx點會係上升浪呀, 費事cdo轉頭又要報公安啦,
7xx 今年係會見嘅......祗不過而家姐 (還觀上年歷史較實際)5,6,7月份.....咁都仲唔明
老戰友, 上年我哋一齊過度至今嘅喎!
原帖由 魯賓 於 2009-4-29 03:32 AM 發表

咁我覺得应有深度調整禾  宜家人人睇升  唔震走d散戶點得

頂呀~你估次次都計得準個傾斜率咖
原帖由 二叔公 於 2009-4-29 03:31 AM 發表

2899系幫我賺佐好多呀~舊年有叫你地掃咖~果時個價系2個8左右

唔記得囉  好多股票都有100%反弹啦
原帖由 魯賓 於 2009-4-29 03:34 AM 發表

唔記得囉  好多股票都有100%反弹啦

你净系記得你d牛咋
原帖由 BC1410 於 2009-4-29 03:33 AM 發表

牛郎..........你咪玩啦.........現時去7xx點會係上升浪呀, 費事cdo轉頭又要報公安啦,
7xx 今年係會見嘅......祗不過而家姐 (還觀上年歷史較實際)5,6,7月份.....咁都仲唔明:smile_2 ...

我揸住10T你睇我玩唔玩到上黎
原帖由 二叔公 於 2009-4-29 03:29 AM 發表

都話未確定咯~只能假設若做一個深度調整的話~845穿就會重演插到76x去~跟住就快速反抽上850~你話甘玩法會死幾多人

我記得前星期都提過話係雙底彈果喎.............咁快唔記得
原帖由 BC1410 於 2009-4-29 03:33 AM 發表

7xx 今年係會見嘅......祗不過而家姐 (還觀上年歷史較實際)5,6,7月份.....咁都仲唔明:smile_2 ...

明囉  耍睇番個图就明咯
原帖由 BC1410 於 2009-4-29 03:38 AM 發表

我記得前星期都提過話係雙底彈果喎.............咁快唔記得

依家彈jj就系