匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

回調何日來

原帖由 BC1410 於 2009-10-15 11:49 PM 發表

打錯....改正左番啦.
原帖由 華人 於 2009-10-15 11:48 PM 發表

承你貴信啦.....今年無假,又請唔到長假.....明年啦.

預祝你明年年頭同獄長出外訪覓世外桃源式監獄吓
原帖由 BC1410 於 2009-10-15 11:53 PM 發表

預祝你明年年頭同獄長出外訪覓世外桃源式監獄吓

哈......打算明年去羅馬尼亞和保加利亞...最後一站是Poland.
原帖由 華人 於 2009-10-16 12:04 AM 發表

哈......打算明年去羅馬尼亞和保加利亞...最後一站是Poland.

真醒目........海潚完先去東歐打救佢哋d經濟, 一定好底玩
原帖由 BC1410 於 2009-10-16 12:15 AM 發表

真醒目........海潚完先去東歐打救佢哋d經濟, 一定好底玩

哈.....其實東歐消費也很高......在捷克或匈牙利的餐廰....兩人食一餐最少也要30一50歐元...今年去過啦....
原帖由 華人 於 2009-10-16 12:19 AM 發表

哈.....其實東歐消費也很高......在捷克或匈牙利的餐廰....兩人食一餐最少也要30一50歐元...今年去過啦....

嘩........咁貴...........定係間餐廰有番咁上吓呀........照計你都應該識搵架啦
原帖由 BC1410 於 2009-10-16 12:32 AM 發表

嘩........咁貴...........定係間餐廰有番咁上吓呀........照計你都應該識搵架啦

哈.......我唔知啊.....只覺消費高昻....生活指數很高.
原帖由 華人 於 2009-10-16 12:36 AM 發表

哈.......我唔知啊.....只覺消費高昻....生活指數很高.

出年仲高啞..........隻美金咁 Snoopy 法......但係你套哲學就昻昻都唔怕啦 GO GO GOAL!
原帖由 BC1410 於 2009-10-16 12:51 AM 發表

出年仲高啞..........隻美金咁 Snoopy 法......但係你套哲學就昻昻都唔怕啦 GO GO GOAL!

哈......佢升到1200美元.....我話之佢幾高指數一樣照去.
BC兄...我瞓啦.晚安.
原帖由 華人 於 2009-10-16 12:59 AM 發表

哈......佢升到1200美元.....我話之佢幾高指數一樣照去.
BC兄...我瞓啦.晚安.

886 明日玩過........... Good Dream