匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 華人 於 2009-11-27 04:45 PM 發表

當然.....我都係觀望ing.......
今次借杜拜單嘢回調........我認為影響是短暫的......

好難講......美佬 + 中東佬 想凶一凶個世界先行, 又或者搞多單海瀟2波都唔定 真係要睇睇囉
原帖由 BC1410 於 2009-11-27 04:52 PM 發表

好難講......美佬 + 中東佬 想凶一凶個世界先行, 又或者搞多單海瀟2波都唔定 真係要睇睇囉

杜拜個主權基本,上年睇新聞都話危過危地馬拉啦....死頂成年算係咁啦....咪觀望下咯......散戶可以做的事不多.....
原帖由 華人 於 2009-11-27 04:56 PM 發表

杜拜個主權基,上年睇新聞都話危過危地馬拉啦....死頂成年算係咁啦....咪觀望下咯......散戶可以做的事不多.....

回複 #179 華人 的帖子

你D紙金仲沒未走曬?
原帖由 金☆晨 於 2009-11-27 04:58 PM 發表
你D紙金仲沒未走曬?

未.....唔驚啦.....剩下的小部份93x入.....大部份900以下入.....
原帖由 華人 於 2009-11-27 04:56 PM 發表

杜拜個主權基本,上年睇新聞都話危過危地馬拉啦....死頂成年算係咁啦....咪觀望下咯......散戶可以做的事不多.....

同意..........不過今年唯一唔同就係美佬轉咗老細 + 大印公仔紙........所以中間有變數, 有一樣嘢我都幾相信嘅...............

回複 #185 華人 的帖子

發咯!
原帖由 BC1410 於 2009-11-27 05:01 PM 發表

同意..........不過今年唯一唔同就係美佬轉咗老細 + 大印公仔紙........所以中間有變數, 有一樣嘢我都幾相信嘅...............

邊樣嘢?
原帖由 金☆晨 於 2009-11-27 05:02 PM 發表
發咯!

執多少o者......
原帖由 華人 於 2009-11-27 05:02 PM 發表

邊樣嘢?

今年你一定要買洗頭水囉