匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

回調 ? 反彈 ?

原帖由 BC1410 於 2009-12-30 09:16 PM 發表

穿咗就分分鐘啦..............930 或以下都有權啞

又唔好咁灰.....不過如穿980就打醒十二分精神啦.....雖然在中長線角度而言,不會輕易止血,但超過30元的入市距離,這個入市位肯定有點錯誤成份.
原帖由 華人 於 2009-12-30 09:20 PM 發表

又唔好咁灰.....不過如穿980就打醒十二分精神啦.....雖然在中長線角度而言,不會輕易止血,但超過30元的入市距離,這個入市位肯定有點錯誤成份.

我唔係灰呀.........總之穿咗 1074 都又要唱番首
狂沽佢空虛,,,,,,,,空虛.......用力令佢倒退
明知結局........何不去做..........莫使畏懼
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 09:27 PM 發表

我唔係灰呀.........總之穿咗 1074 都又要唱番首
狂沽佢空虛,,,,,,,,空虛.......用力令佢倒退
明知結局........何不去做..........莫使畏懼

哈......我的意思是穿左先算啦.....
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 09:04 PM 發表

個市放假, 我哋咪又當放假囉, 話之佢啞............最驚佢呢2日出蠱惑穿1074啫

同意啞.............都係呢句
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 09:29 PM 發表

同意啞.............都係呢句

佢係元旦前穿到......我開支Dom Perignon香檳賀賀佢......
原帖由 華人 於 2009-12-30 09:33 PM 發表

佢係元旦前穿到......我開支Dom Perignon香檳賀賀佢......

睇佢呢2日d手勢...............分分鐘你要開都得啦
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 09:37 PM 發表

睇佢呢2日d手勢...............分分鐘你要開都得啦

無所謂....順便o者.......我已放了兩支97年的入雪櫃,準備賀新年......
原帖由 華人 於 2009-12-30 09:39 PM 發表

無所謂....順便o者.......我已放了兩支97年的入雪櫃,準備賀新年......

家吓諗番 1160 都應該賀賀佢...........唔好話1220啦........你話係咪
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 09:43 PM 發表

家吓諗番 1160 都應該賀賀佢...........唔好話1220啦........你話係咪

哈.....衰仔,唔好提啦,我衰貪心,結果搵少26個........
原帖由 華人 於 2009-12-30 09:44 PM 發表

哈.....衰仔,唔好提啦,我衰貪心,結果搵少26個........

當 tips 啦..........況且之後你都執佢幾劑啦