匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BY

DOW Down 167.46

原帖由 金星 於 2007-7-21 12:59 AM 發表

還記得任志剛說: 對沖基金除左做對沖, 乜都做..."

任生坐係88樓,點會知民間疾苦呀!

上次介紹隻885給你,不知你有沒有買。

本星期炒左隻764,不過停了牌,生死未卜

下週留意下隻397,今天收0.415,好似下週到這一隻,有時間買少少啦!!!
原帖由 ac-mike 於 2007-7-21 01:00 AM 發表
DOW 13805.56 -194.85

靚女你好,很久沒見!!

dow跟港股好像已沒關係,妳不是好像去了炒大陸股嗎?
原帖由 雷文 於 2007-7-21 01:06 AM 發表

靚女你好,很久沒見!!

dow跟港股好像已沒關係,妳不是好像去了炒大陸股嗎?

唔好玩我啦 ............

dow  -17x-19x.....港股點會完全沒關係 - -????...........點去大陸玩股...都冇身份
原帖由 雷文 於 2007-7-21 12:59 AM 發表

兄弟,還好,有心!

今晚漲勢很勁,美元大散,3日升20美元,估佢唔到!!!

估佢唔到!!!  - 估得到便大發了,好似今日金价90%都說難过 682,點知 685 話过便过,在下掛
685.8 沽也做到,奇。
原帖由 雷文 於 2007-7-21 01:04 AM 發表

任生坐係88樓,點會知民間疾苦呀!

上次介紹隻885給你,不知你有沒有買。

本星期炒左隻764,不過停了牌,生死未卜

下週留意下隻397,今天收0.415,好似下週到這一隻,有時間買少少啦!!! :smile_44 ...

279,661,119(現在高位RSI 高位),182,1179    依幾隻都唔差
原帖由 ac-mike 於 2007-7-21 01:18 AM 發表

唔好玩我啦 ............

dow  -17x-19x.....港股點會完全沒關係 - -????...........點去大陸玩股...都冇身份

點會玩你呢!!!

道指跟市場走,環顧業績盈利,民間收支消息訊息,央行債市息口去向,國際性資金去流而升跌!

恆指跟什麼而走,在下就不知了!!! 本週炒完長和系,下週會不會炒返中銀匯豐呢???
原帖由 BY 於 2007-7-21 01:19 AM 發表

估佢唔到!!!  - 估得到便大發了,好似今日金价90%都說難过 682,點知 685 話过便过,在下掛
685.8 沽也做到,奇。

留意d yen,今晚升好多了!!! 如收day high,月底前有權炒返上119水平。
原帖由 ac-mike 於 2007-7-21 01:27 AM 發表

279,661,119(現在高位RSI 高位),182,1179    依幾隻都唔差

你唔好玩我啦!!!

細價股邊有得炒技術架,信就買少少,輸左20%馬上斬,消息通街都有,買過第二隻囉!!!
原帖由 雷文 於 2007-7-21 01:27 AM 發表

點會玩你呢!!!

道指跟市場走,環顧業績盈利,民間收支消息訊息,央行債市息口去向,國際性資金去流而升跌!

恆指跟什麼而走,在下就不知了!!! 本週炒完長和系,下週會不會炒返中銀匯豐呢???

恆指跟 A 股对着幹, 今日共加息 0.7%,下週有好戲!

今天金大升十元有多,也是因 A 股大升,知無!
原帖由 雷文 於 2007-7-21 01:29 AM 發表

留意d yen,今晚升好多了!!! 如收day high,月底前有權炒返上119水平。

118 - 不見不散。