匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 金星

司令 V.S. BY

原帖由 CDO 於 2007-9-10 08:43 PM 發表

你呢個位敢唔唔追升?

need some confirm signals ..
原帖由 linzhish 於 2007-9-10 08:42 PM 發表

100K玩的啥?百家乐?

玩女!

玩十五二十,每次一千,贏左囡囡收錢,輸左就... 共玩左100舖就收工!
原帖由 金星 於 2007-9-10 08:44 PM 發表

need some confirm signals ..

破709定710先是 confirm singal ? 還是其他 (如707.x)
原帖由 CDO 於 2007-9-10 08:47 PM 發表

破709定710先是 confirm singal ? 還是其他 (如707.x)

try to compare xaueur xaujpy and xau/xag..and  commodity indices hui xau ..gl
原帖由 金星 於 2007-9-10 08:50 PM 發表

try to compare xaueur xaujpy and xau/xag..and  commodity indices hui xau ..gl

哦.... 謝謝提醒!
[quote]原帖由 金星 於 2007-9-10 08:33 PM 發表
山外有山 V.S. 銀河落九天

Trouble Cataylst 得閑無事又想撩是鬥非,甭想!慳的喇老友!

没看清楚司令說什么嗎?再看一次好了。

大家记住730那次金价收盘在700以上只有三天,今天是第二天,本周一切答案揭晓..  不識中文叫司令教你好了!

沒有VS 这回事,司令大人是BY的朋友!
原帖由 BY 於 2007-9-10 09:06 PM 發表
[quote]原帖由 金星 於 2007-9-10 08:33 PM 發表
山外有山 V.S. 銀河落九天

Trouble Cataylst 得閑無事又想撩是鬥非,甭想!慳的喇老友!

没看清楚司令說什么嗎?再看一次好了。

大家& ...

善長啦!
原帖由 CDO 於 2007-9-10 08:38 PM 發表
各令風騷十數天,不用vs

"各令風騷十數天,不用vs"  -  新仔少說多做较的,別学他人做 Trouble Catalyst
原帖由 金星 於 2007-9-10 09:08 PM 發表

善長啦!

五行欠打,皮下脂肪太多!
頭像被屏蔽