匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

曹仁超話金價......

原帖由 金星 於 2007-9-18 21:25 發表

如果有fair value 應該值300 美元一桶 ..

不過我好耐之前己覺得曹.

咁邊個係一流分析師...................................................莫非係.................................................................金星
原帖由 Amigo 於 2007-9-18 09:28 PM 發表

咁邊個係一流分析師...................................................莫非係.................................................................金星

我只系綿羊仔..不求多得只求日日有草食
原帖由 金星 於 2007-9-18 21:29 發表

我只系綿羊仔..不求多得只求日日有草食

妙哉!妙哉!
原帖由 金星 於 2007-9-18 09:25 PM 發表

不過我好耐之前己覺得曹

哈...揾餐晏o者
原帖由 魯賓 於 2007-9-18 09:32 PM 發表

哈...揾餐晏o者

D人靠把嘴...牛郎揾晏食就要出力,多劳多得果只,佩服!
原帖由 金星 於 2007-9-18 09:25 PM 發表

不過我好耐之前己覺得曹

yes, on march 06 to may 06 gold is $545  he say gold will fall down but until near to $700, then he say not advise people to sell gold because nobody know the top
原帖由 魯賓 於 2007-9-18 07:24 PM 發表
油價由2003年2月21日的27美元一桶升到2006年8月的78美元,調整至2007年1月25日的50美元,近日打破78美元後,進入整固,技術表現令人擔心,根據量度升幅,未來油價可見102美元。如油價真的見102美元,美國未來經 ...

thanks!
原帖由 KBG 於 2007-9-18 09:34 PM 發表

D人靠把嘴...牛郎揾晏食就要出力,多劳多得果只,佩服!

哈...咪笑我啦  精人出口就掂  我呢種得個捱字
唯一肯定既系, 佢好快又會轉行情..
原帖由 金星 於 2007-9-19 00:01 發表
唯一肯定既系, 佢好快又會轉行情..

何解??