匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

地緣局勢那麼不穩定,沽金要先為自己定好身後事

原帖由 KBG 於 2007-10-23 10:33 PM 發表

所以我去炒股...

不如學下炒餸...
原帖由 金星 於 2007-10-23 10:36 PM 發表

不如學下炒餸...

哈哈,好明显,今年炒股好过炒餸...明年就真系唔知炒乜野好,都系留返少少钱买返个钵仔先,给自己留条后路...
原帖由 KBG 於 2007-10-23 10:40 PM 發表

哈哈,好明显,今年炒股好过炒餸...明年就真系唔知炒乜野好,都系留返少少钱买返个钵仔先,给自己留条后路...

其實你可以買返間酒店夜總會. 輸曬現金都仲可以日日去紙醉金迷...
原帖由 金星 於 2007-10-23 10:41 PM 發表

其實你可以買返間酒店夜總會. 輸曬現金都仲可以日日去紙醉金迷...

酒店夜总会买得起我,我买唔起酒店夜总会...那一场风花雪月的事,终有一日成为记忆...
原帖由 KBG 於 2007-10-23 10:46 PM 發表

酒店夜总会买得起我,我买唔起酒店夜总会...那一场淫亂風流事,终有一日成为记忆...
原帖由 金星 於 2007-10-23 10:50 PM 發表

我好似暂时玩厌左...
原帖由 KBG 於 2007-10-23 10:53 PM 發表

我好似暂时玩厌左...

累了??那是一種病..要好好療好...否則人生失去動力..真的..過來人..
原帖由 金星 於 2007-10-23 10:54 PM 發表

累了??那是一種病..要好好療好...否則人生失去動力..真的..過來人..

甘严重?...所以前段时间有同你讲过,我突然觉得好惘然,没什么乐趣/动力...你话"人系有理想而伟大"...
原帖由 KBG 於 2007-10-23 10:58 PM 發表

甘严重?...所以前段时间有同你讲过,我突然觉得好惘然,没什么乐趣/动力...你话"人系有理想而伟大"...

無左動力, 你可以去修行了..施主..

希望在遙遠的藏北我倆會遇上..
原帖由 金星 於 2007-10-23 11:02 PM 發表

無左動力, 你可以去修行了..施主..

希望在遙遠的藏北我倆會遇上..

你D累疗好未啊?...修行好苦架,食斋戒欲...