匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

779 待續

頭像被屏蔽
原帖由 反斗星 于 2007-11-5 07:08 PM 發表

一于照辦,細細聲,大大注

星哥現在什麼看呀
原帖由 CDO 於 2007-11-5 06:45 PM 發表

睇來,你們很多人都掛念雷先生,但你們掛還掛,也最好尊重下我既帖子。

我都唔係好想寫,但係一個又一個都唔寫,唯有頂硬上,如果你地班高手回位,根本唔須要我係到發帖。

呢到有d人係我既客,我寫出 ...

唔好意思........本人並不是有意冒犯你既帖,更沒有不尊重閣下既意思
如果令你有被侮辱既感覺,在下在此向你道歉.........

本人在此論壇着實得益不小,你們兩人都很樂意回帖和教導論壇新人,
或者因此而令在下誤會你是雷的朋友...........
閣下嘅:有買貴無買錯理論令人買得更有信心
仲有今天再發表:破dayhigh沽倉止蝕/賺,穿daylow渣倉止蝕/賺,這套金科玉律(和雷兄英雄所见略同),令我這等金壇小輩不致虧大了,更是一生受用.........
希望閣下
原帖由 fatcat 於 2007-11-5 08:05 PM 發表

唔好意思........本人並不是有意冒犯你既帖,更沒有不尊重閣下既意思
如果令你有被侮辱既感覺,在下在此向你道歉.........

本人在此論壇着實得益不小,你們兩人都很樂意回帖和教導論壇新人,
或者因 ...

冒犯,言重啦!

1. 有買貴冇買錯係六叔講既,我抄佢老人家口水尾!
2. 羅day low day high做止蝕唔係我作,而大部份人都係咁樣買賣,只係你地都把一夜情人當為夢中情人,個個唔止蝕。事實上真正trader係羅前一個交易日既daylow dayhigh做止蝕,如果即市價位都突破昨日(前一交易日),咁重唔認睇錯市,可以馬上換經紀!

雷文與我亦師亦友,誰是老師就要睇下講咩話題啦,哈哈!

回復 #14 CDO 的帖子

原帖由 反斗星 於 2007-11-5 07:08 PM 發表

一于照辦,細細聲,大大注

我剛好相反,大大聲,細細注!

大江東去,浪淘盡,千古風流人物!

叻仔最多可以輸少d,冇話實贏架,你係千里馬,比d心機啦!
[quote]原帖由 CDO 於 2007-11-5 03:11 PM 發表
如有在779買升的人,大多已平倉吧!
如沒有平倉,那你發達了。

上週五美盤最低見791,不理數據如何,回見此位即見買盤支持,相信此位置或790是值得信賴。

看來799今晚難哉..........
又一飛冲天了
原帖由 fatcat 於 2007-11-5 08:55 PM 發表
[quote]原帖由 CDO 於 2007-11-5 03:11 PM 發表
如有在779買升的人,大多已平倉吧!
如沒有平倉,那你發達了。

上週五美盤最低見791,不理數據如何,回見此位即見買盤支持,相信此位置或790是值得信賴。
...

肥貓,你沽左?
原帖由 GRAIL 於 2007-11-5 08:57 PM 發表

肥貓,你沽左?

上個week, 779買嘅807.5平左,反手又沽左......805又平左.......話明沽貨一夜情丫嫲(跟CDO口水尾)等左成日都唔穿800,而家十五十六...
原帖由 fatcat 於 2007-11-5 09:05 PM 發表

上個week, 779買嘅807.5平左,反手又沽左......805又平左.......話明沽貨一夜情丫嫲(跟CDO口水尾)等左成日都唔穿800,而家十五十六...

哦,無做野就睇定啲先,唔使急架.