匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 小肥肥

今晚美市点解甘静?

原帖由 小肥肥 於 2007-11-5 11:02 PM 發表
若先见811有无人愿意沽?

me................ one night stand only...................
原帖由 woailaopo 於 2007-11-5 23:02 發表
刚才有什么新闻啊。应该是要回调了

请你自己看清楚,关于次按的新闻。今日802有好强的支持,我看很快会见81X。
原帖由 fatcat 於 2007-11-5 23:04 發表

me................ one night stand only...................

都好!
原帖由 GRAIL 於 2007-11-5 11:00 PM 發表

肥貓,你有無炒股?

之前放晒了..............
開始想塭位炒期指 ............ buy @ 25000
跟星爺塭食,他說年尾最小見35000
any comment?
原帖由 小肥肥 於 2007-11-5 23:04 發表

请你自己看清楚,关于次按的新闻。今日802有好强的支持,我看很快会见81X

妳幣仲吾渣......
美元: PIMCO葛羅斯稱次優抵押貸款市場是1兆美元的問題
全球最大債券基金-太平洋投資管理公司(PIMCO)投資長葛羅斯表示,美國聯儲將必須降低聯邦基金利率目標,以防止房價在次優抵押貸款業崩潰之後劇烈下跌。他指次按抵押貸款市場是1兆美元的問題。
原帖由 Amigo 於 2007-11-5 23:11 發表

妳幣仲吾渣......

你渣咗未?
原帖由 fatcat 於 2007-11-5 11:09 PM 發表

之前放晒了..............
開始想塭位炒期指 ............ buy @ 25000
跟星爺塭食,他說年尾最小見35000
any comment?

個市儍架,唔識睇.我都走哂,現時太多股神,掟隻水杯落街,隨時死幾個.
原帖由 GRAIL 於 2007-11-5 23:14 發表

個市儍架,唔識睇.我都走哂,現時太多股神,掟隻水杯落街,隨時死幾個.

请问你用边种水杯嘎?
原帖由 GRAIL 於 2007-11-5 11:14 PM 發表

總之老套嗰句: 唔怕你顛,唔怕你呆,最怕你唔來................