匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 笑傲江湖

从哪里来得回到哪里...哪里是你的故乡

頭像被屏蔽
原帖由 笑傲江湖 於 2007-11-16 07:45 AM 發表

你既圖大部份我都睇過,夠勤力,謝謝!

不過 .....

過去我畫過數萬張圖,建議你要再畫,再畫和再畫!
江湖兄你的這個看圖軟件是從哪下載的```可否告知下載地```要付費的麼``
原帖由 翁德雄 於 2007-11-16 09:31 AM 發表
江湖兄你的這個看圖軟件是從哪下載的```可否告知下載地```要付費的麼``

你用了便成為第二階段了...哈哈!

不如先學數tick!
原帖由 CDO 于 2007-11-16 09:38 AM 發表

你用了便成為第二階段了...哈哈!

不如先學數tick!

不如先學數tick!   是什麼啊```不好意思啊```不明白???能用中文說的詳細點嗎```謝謝CDO兄弟啦
原帖由 翁德雄 於 2007-11-16 09:46 AM 發表

不如先學數tick!   是什麼啊```不好意思啊```不明白???能用中文說的詳細點嗎```謝謝CDO兄弟啦

一格格數... 之後你會掌握到金價走勢個心聲!

以前冇得上網,邊有咁多圖比你去畫,都係一格格自己數!

盤...只有兩個,買盤同賣盤!

價...都係兩個,升與跌!
thanks 笑兄。

回複 #16 CDO 的帖子

謝謝啦CDO兄````
原帖由 笑傲江湖 於 2007-11-16 07:45 AM 發表

暂时不能看那么低啊。。。。拜拜笑兄

回復 #19 波波 的帖子

是的 ..周图4浪都是一根阴........88 回头见......
大陆的美景------------太行山
照片 440.jpg
照片 444.jpg