匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: Touch

ECB Gold Sales

原帖由 Touch 於 2008-2-12 11:34 PM 發表

中国通涨才刚开始啊兄台!!!!!!!!!!!!!

次次去买o野都涨左价...其实我想问下你所居住的城市房价有没真系跌左?我觉得讲房价跌系呃鬼多d...
原帖由 Touch 於 2008-2-12 11:14 PM 發表

G7 approves International Monetary Fund (IMF) Gold Sales
LONDON –
Feb 11 – 9.40GMT

The G7, the group of seven rich nations on Saturday approved the sale of gold by the International M ...

好像真咁樣, 但係又驚老美出口術
原帖由 Touch 於 2008-2-12 23:34 發表

中国通涨才刚开始啊兄台!!!!!!!!!!!!!

所以我覺得有得升............
原帖由 BC1410 於 2008-2-12 11:55 PM 發表

好像真咁樣, 但係又驚老美出口術

尼次好似玩真!
重有D文章在下唔敢post出来,惊吓亲大家!!
原帖由 Amigo 於 2008-2-13 12:00 AM 發表

所以我覺得有得升............

肯定有,问题系几时!?
原帖由 Touch 於 2008-2-13 12:00 AM 發表

尼次好似玩真!
重有D文章在下唔敢post出来,惊吓亲大家!!

有D咁事   講小小俾D兄弟知得唔得
原帖由 KBG 於 2008-2-12 11:38 PM 發表

次次去买o野都涨左价...其实我想问下你所居住的城市房价有没真系跌左?我觉得讲房价跌系呃鬼多d...

官商勾结推高楼价100%,然后象征式降1~2%,再搞D小动作如:卖D所谓限价房(贵夹偏&#36828,连穷人钱都赚足还要百姓感谢,真系绝!
原帖由 Touch 於 2008-2-13 00:01 發表

肯定有,问题系几时!?

段故..........第三季之後!!!!!!!!!!!

回復 #17 Touch 的帖子

原帖由 BC1410 於 2008-2-13 12:05 AM 發表

有D咁事   講小小俾D兄弟知得唔得

"The IMF goal appears to be to shove the price of gold back down into the $500 per ounce range, Bolser told WND in an exclusive toldephone interview."

To believe it or not?!