匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 金星

涼風有信,秋月無邊!

原帖由 Touch 於 2008-2-21 01:57 AM 發表

唔好咁深沉啦,比小小tips得唔得先?!
next stop @968, deal?!

i agree with upside bias at the moment..

easy to know  the triangle  breakout target
原帖由 KBG 於 2008-2-21 01:55 AM 發表

日日抒情啦,卑人地HI油咧...

重未训?
886!
原帖由 金星 於 2008-2-21 02:00 AM 發表

i agree with upside bias at the moment..

easy to know  the triangle  breakout target

thansk again big bro.!
have a good night!!
原帖由 金星 於 2008-2-21 01:57 AM 發表

我對呢個論壇貢獻唔系教人炒金, 而系同人講做人好難

相反,呢個論壇o既人大多觉得炒金好難,做人好易...

你可能得左严重的忧郁症,其实做人边个唔难架,难就难在凡事看得开...
原帖由 華人 於 2008-2-21 01:43 AM 發表

大佬,咁即係點呀?講清楚好喎.

886,华兄!
原帖由 金星 於 2008-2-21 01:57 AM 發表

我對呢個論壇貢獻唔系教人炒金, 而系同人講做人好難

做...人定做...咩呀
原帖由 KBG 於 2008-2-21 02:01 AM 發表

你可能得左严重的忧郁症,其实做人边个唔难架,难就难在凡事看得开...

早睡早起..88
原帖由 Touch 於 2008-2-21 02:02 AM 發表

886,华兄!

Touch兄,88.
99...buddies!
原帖由 KBG 於 2008-2-21 02:01 AM 發表

佢我能是自我強迫症(Obsessive Compulsive Disorder).這個名稱是另一處的主修心理哥哥仔教在下的.