匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

返回列表 發新帖
樓主: 金星

好想擺張綿被去跑馬地馬場曬!!!

原帖由 KBG 於 2008-4-21 09:18 PM 發表

问题系好多妹妹仔帮佢使钱...

今日A股劲吗?哈哈,"重大利好"使得基金顺利出逃...

钱都系揾来使...使落妹妹仔道可能有声多谢...使落马场可能同跌落水差唔多...

逃鬼逃马咩...在下D老基训晒教...
打算几时郁手啊?
原帖由 Touch 於 2008-4-21 09:31 PM 發表

钱都系揾来使...使落妹妹仔道可能有声多谢...使落马场可能同跌落水差唔多...

逃鬼逃马咩...在下D老基训晒教...
打算几时郁手啊?

乜你仲有呢d野架?...
2100先有兴趣,老司令话o既...
原帖由 KBG 於 2008-4-21 09:34 PM 發表

无话你知咩?...之咪又系有得食唔食...宜家眼直直咯...
原帖由 KBG 於 2008-4-21 09:34 PM 發表

好堪等哦...老友记?!
原帖由 Touch 於 2008-4-21 09:40 PM 發表

好堪等哦...老友记?!

A股要听老司令的,黄金要听金星的...

创业要听老司令的,去泡要听金星的...
原帖由 KBG 於 2008-4-21 09:43 PM 發表

A股要听老司令的,黄金要听金星的...

创业要听老司令的,去泡要听金星的...

呢样经已确认...其他观察紧...比如话泡都要讲质素等...
嘿嘿 我不做指数 但是感觉好过瘾