匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

5月一日試試喊單

原帖由 <i>CDO</i> 於 2008-5-1 06:00 PM 發表 <br />
大家不用失望! <br />
<br />
今日虧了幾元總有機會拿回, 不過都跟大家say sorry!<br />
<br />
唯一相關新聞在剛才時段出現 : <br />
<br />
LONDON, May 1 (Reuters) - Gold imports by Turkey, one of the <br />
world's top consumers of the&nbsp;&nbsp;...
<br />
原帖由 大豆 於 2008-5-2 01:27 AM 發表

&#26197;,有&#38382;&#39064; 我打的字&#20250;消失的?

CDO同&#23398;,好耐&#27809;&#35265;,粉&#19997;好挂住

大豆&#26029;&#32493;&#28860;金13&#20010;月,喊&#21333;大概7&#20010;月,&#24635;&#32467;喊&#21333;有&#35268;&#21017;,&#32966;大&#22768;大文字大,面皮厚功底厚&#38134;子更加要厚。
cDO你是粉&#19997;公主人的&#23398;生&#21527;.我支持你
原帖由 大豆 於 2008-5-2 01:39 AM 發表

&#26197;,有&#38382;&#39064; 我打的字&#20250;消失的?

CDO同&#23398;,好耐&#27809;&#35265;,粉&#19997;好挂住

大豆&#26029;&#32493;&#28860;金13&#20010;月,喊&# ...

原帖由 行情通 於 2008-5-2 02:10 AM 發表
cDO你是粉&#19997;公主的&#23398;生&#21527;.我支持你

路&#36807;,&#21523;到我了

大豆能&#24403;CDO前&#36744;的&#23398;生已算很不&#38169;了。

真假粉絲 - 只記掌頭不記饅頭!

睇完接火棒,滿街都是紅衣女郎,大家都喊著 - 中國加油,中國加油!

對! 我是中國人!

而你,唔使四周看,係你啦,你有興趣接完火棒再接飛刀嗎? 努力加油!

850是 1980年前記錄高位。
833是 2008年起步及低位。
873是 2008年頭肩頂頸線。
882是 2008年日前反彈高位。

今日留一線,它朝好相見,同&#26545;吃飯,各自修行,自行理解!
原帖由 CDO 於 2008-5-3 02:53 AM 發表
睇完接火棒,滿街都是紅衣女郎,大家都喊著 - 中國加油,中國加油!

對! 我是中國人!

而你,唔使四周看,係你啦,你有興趣接完火棒再接飛刀嗎? 努力加油!

850是 1980年前記錄高位。
833是 20 ...

i take already la
原帖由 JKL 於 2008-5-3 03:12 AM 發表

i take already la

又唔止損, !

拎得起要放得低,拍拖O者,唔好次次想結婚生仔先得架!

油升4.5美元約4%,金升回15美元都係2%左右,ETF沽金,佢地係FUND,唔係FUN,唔可能今日沽清聽日買番晒,你小心買賣啦!

我昨日喊渣,係頸線博只會博唔穿頸線反彈,既然穿左,就只有識錯,因此要止損,買賣學唔一定識分析,唔識分析識保本都係學問,每次都要記住!
原帖由 CDO 於 2008-5-3 03:24 AM 發表

又唔止損, !

拎得起要放得低,拍拖O者,唔好次次想結婚生仔先得架!

油升4.5美元約4%,金升回15美元都係2%左右,ETF沽金,佢地係FUND,唔係FUN,唔可能今日沽清聽日買番晒,你小心買賣啦!

我 ...

yes , i know this time i'm wrong
原帖由 JKL 於 2008-5-3 03:27 AM 發表

yes , i know this time i'm wrong

下星期一有機會反彈你都有機會走既,輸少少平倉佢啦。

下星期重點係澳洲,歐央行同英央行議息。即使美國冇大數據,美國有機會停一次議息下,其他地方會唔會開始減息週期係主打,匯市可以好波動,今日土耳其再出兵,唔知同佢尋日公佈進口黃金數據大幅減少90%有關呢 (純粹豬嗡)! 唔係佢出兵,今晚跌多10美元左右啦!