匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 笑傲江湖

相互依赖

原帖由 笑傲江湖 於 2008-6-21 10:59 PM 發表
惭愧...承蒙看得起在下.....谢谢拉....
黄金天图------逢低买入..........886 ---872之间都可以 吸纳..建议资金大一些的 3万以下的资金不 ...

"建议资金大一些的不要参与"....不太明白?
华仔意思...是否建议只宜小注玩下?

回復 #11 Touch 的帖子

可以噶。买的时候通知你
謝笑兄...

我覺得美元指數....應還未到大型反彈的時候......愚見
原帖由 殊仁一哥 於 2008-6-21 11:22 PM 發表
可以噶。买的时候通知你

呢个时候高沽似乎着数过低揸... 唔知塔利班一哥有无兴趣再来多次@911袭击呢?...
原帖由 Touch 於 2008-6-21 23:29 發表

呢个时候高沽似乎着数过低揸... 唔知塔利班一哥有无兴趣再来多次@911袭击呢?...

任何時間都可以是911..........

回復 #14 Touch 的帖子

礼拜一只要能守住895。那下礼拜也就是在886附近可多止损3USD已够。
个人傻见。

回復 #15 Amigo 的帖子

辊辊话中有话

回復 #11 Touch 的帖子

逢低买入..........886 ---872之间都可以 吸纳..建议资金大一些的
3万以下的不要参与.....意思是说资金大点的逢低买入  小资金的不要参与......
原帖由 笑傲江湖 於 2008-6-21 11:51 PM 發表
逢低买入..........886 ---872之间都可以 吸纳..建议资金大一些的
3万以下的不要参与.....意思是说资金大点的逢低买入  小资金的不要 ...

在下D小资金...但又手痕心痒...得个睇字真系好难顶架...
原帖由 Amigo 於 2008-6-21 11:35 PM 發表

任何時間都可以是911..........

咁咪又有好多散仔要打包...唔好啦卦...