匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 森林虎

問路

原帖由 森林虎 於 2008/6/25 13:17 發表
咁就要多謝(風神)先得。又賺到一日假,何樂而不為啊﹗

但係聽日返去咪又死得,要做兩日既嘢呀

回復 #8 煩耳菜功 的帖子

日頭賺假,夜晚賺金。禮拜請飲茶。
虎哥的詩好諗! 有詩人自摩的文彩!
原帖由 森林虎 於 2008/6/25 13:19 發表
日頭賺假,夜晚賺金。禮拜請飲茶。

我都想........大家咁話啦.

回復 #13 CDO 的帖子

CDO兄好﹗好耐無見閣下來傾計。真開心見到你的出現。
原帖由 CDO 於 2008/6/25 13:21 發表
虎哥的詩好諗! 有詩人自摩的文彩!

eeeee...C兄都黎埋....係咪都放假??

回復 #16 煩耳菜功 的帖子

(風神)從身邊擦過,送給大家一日假期。這是天意,請你好好的享受吧﹗
原帖由 森林虎 於 2008/6/25 13:32 發表
(風神)從身邊擦過,送給大家一日假期。這是天意,請你好好的享受吧﹗

不過東涌那邊陣風確實唔嘢少....整晚呼呼勁嚮,窗都給它拉開好幾遍.
原帖由 森林虎 於 2008-6-25 01:24 PM 發表
CDO兄好﹗好耐無見閣下來傾計。真開心見到你的出現。

我有幫親你,只不過無留番條毛係你帖野到! 見你賺錢都鄧你高興,記得請飲茶!
原帖由 煩耳菜功 於 2008-6-25 01:26 PM 發表

eeeee...C兄都黎埋....係咪都放假??

今日機場又水浸麼? 好似落雨天會多d魚釣,睇下釣唔釣到條海狼為中國民族報仇雪恨!