匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 江湖郎中

賭客本質

原帖由 Touch 於 2008-10-29 01:00 PM 發表

MM好sharp哦...

會長!
郎中離不開東洋魔女既吸引力!
原帖由 CDO 於 2008-10-29 01:17 PM 發表

郎中,我這兩日先尋找目標,星期六找個mm試試,回來報告給你!

謝謝您的寶貴意見!

要有書面報告→...產地證明→...使用說明→...有效期限↑...
原帖由 CDO 於 2008-10-29 01:19 PM 發表

會長!
郎中離不開東洋魔女既吸引力!

高人都好似对东洋货色...情有独中哦...

最怕好似有D上海人咁...一厢情愿...千辛万苦去到东洋...结果比日本仔扫把拍...咁做人就真系无晒瘾啦!
原帖由 江湖郎中 於 2008-10-29 01:23 PM 發表

要有書面報告→...產地證明→...使用說明→...有效期限↑...

要這個報告就被你考起!

難怪台灣/日本那麼多偷拍舉動,唔係點可能做一份完整報告給上司匯報!

最難係有效日期,因為炒金和mm都是一樣,用完即棄,很少看保存日期才決定使用?
原帖由 Touch 於 2008-10-29 01:29 PM 發表

高人都好似对东洋货色...情有独中哦...

最怕好似有D上海人咁...一厢情愿...千辛万苦去到东洋...结果比日本仔扫把拍...咁做人 ...

會長,我絕對不是情有獨中!

我只是無忘國恥,盡量把握機會為國爭光o者!

世上只有一個中國,唔好分上海定香港,咱們都是中國人!
原帖由 CDO 於 2008-10-29 01:34 PM 發表

要這個報告就被你考起!

難怪台灣/日本那麼多偷拍舉動,唔係點可能做一份完整報告給上司匯報!

最難係有效日期,因為炒金和mm都是一樣,用完即棄,很少看保存日期才決定使用?

浪費...響應還保..... 他人還可再食過...
原帖由 CDO 於 2008-10-29 01:39 PM 發表

會長,我絕對不是情有獨中!

我只是無忘國恥,盡量把握機會為國爭光o者!

世上只有一個中國,唔好分上海定香港,咱們都是中國人!   

同意... 唔单止高人...仲高尚添...顶多野
原帖由 江湖郎中 於 2008-10-29 01:45 PM 發表

浪費...響應還保..... 他人還可再食過...

我尋晚同華叔吹水時其實已提供一個寶貴環保概念既新興行業,不過沒人留意!

今日再次借用郎中地方再發一次出來!

本星期發現連雞蛋都有三聚氰胺,睇怕不久連雞肉豬肉或魚類都陸續驗出三胺含量過高。

無良商人為左謀取暴利,實在要遣責,為求蛋白質含量達到標準,把工業原料放入食品鏈而引發連鎖,都唔知點收科!

現在再次提供給無良廠商一個洗心革面既機會,同時支持環保,save our forest 既口號!

在東莞或濠江一帶,每晚都有大量即棄高含量蛋白質既有機物料被拋棄,建議他們去收集有關物質,用來制造飼料,既環保又對身體冇害,實在是值得投資既新興行業,或者你在寶島研究一下,可能有基金願意投三兩億元作開發用途!

我愛國同時也愛地球,save our forest!
原帖由 Touch 於 2008-10-29 01:50 PM 發表

同意... 唔单止高人...仲高尚添...顶多野

我後面漏左一句,重有一個台灣