匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

11月14日 公投 昨晚710下方沽的人多嗎?

原帖由 金星 於 2008-11-14 11:48 AM 發表

我掛高左兩.三蚊..

因為擺明車馬試七百大位. 唔穿就即彈

因為擺明車馬試七百大位. 唔穿就即彈 - 可惜有人不知何謂大位,整天一厢情願的以為會直落六百Wa!
回復

原帖由 金星 於 2008-11-14 11:48 AM 發表

我掛高左兩.三蚊..

因為擺明車馬試七百大位. 唔穿就即彈

好多人都知昨晚很大機會見700,只不過唔知 V 得咁勁姐,而且好多人低位追沽看6XX。
回復

原帖由 CDO 於 2008-11-14 11:54 AM 發表

講真,如果有睇盤做既人留到張單到725已經是很專業,要食到725蚊樓上果浸既人只有果班幕後黑手,有心造個市上去。

當然,不排除掛住張單去左訓覺,今朝起身先平倉。

全部自動成盤...hit 到 buy order 後會自動再set  oco  上面725 stop profit and stop loss 695
回復

原帖由 raytzo 於 2008-11-14 11:53 AM 發表

非常應棍

睇住個市做昨晚好易賴野! 最陰濕行V唔行W,而且急抽太快直上730殺好多倉。
回復

原帖由 無法笑 於 2008-11-14 11:56 AM 發表

因為擺明車馬試七百大位. 唔穿就即彈 - 可惜有人不知何謂大位,整天一厢情願的以為會直落六百Wa!

i am going to short hsi33
回復

原帖由 金星 於 2008-11-14 11:58 AM 發表

全部自動成盤...hit 到 buy order 後會自動再set  oco  上面725 stop profit and stop loss 695

勁!雖然703食咗糊,但小兵在反彈上718時反手被套了, 720啊,今夜你會不會再啊!(LEON, encore)
回復

原帖由 CDO 於 2008-11-14 12:01 PM 發表

睇住個市做昨晚好易賴野! 最陰濕行V唔行W,而且急抽太快直上730殺好多倉。

而且急抽太快直上730殺好多倉 - 不設止損,被殺活該!
回復

原帖由 無法笑 於 2008-11-14 11:56 AM 發表

大盤係720-770盤整左好耐, 昨日白天穿左720上唔返去,再睇700係好正常,猜個市落返680亦唔過份,只不過大戶冇咁著數比你地機會上車買平野。
回復

原帖由 金星 於 2008-11-14 12:03 PM 發表

i am going to short hsi33

hsi33 - Not interested!
回復

原帖由 無法笑 於 2008-11-14 12:06 PM 發表

hsi33 - Not interested!

u may buy hsf instead
回復