匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 金星

溫馨提示

原帖由 二叔公 於 2009-2-18 05:13 PM 發表

乜唔系應該叫詳細去SFC度查詢一下咩?如果又爆煲~個倉又係空空如也! 證監有無去做下"盡職查證"咖呢 ?

叫證監去查自己?...唉...好.............................................................................................................................难哦!
原帖由 Touch 於 2009-2-18 06:36 PM 發表

叫證監去查自己?...唉...好.............................................................................................................................难哦!

甘加倉法核數師要每天廿四小時審核金條數目忙到死都似
原帖由 金星 於 2009-2-18 08:32 AM 發表
日間如果日仔回軟,會利好金價,重覆昨日行情...

打倒金星,除左黄金,其他好似唔系好准...
原帖由 KBG 於 2009-2-18 07:06 PM 發表

long usdjpy
long eurusd
long eurjpy
long oil
long gold
long Dowj

原帖由 金星 於 2009-2-18 07:18 PM 發表

long usdjpy
long eurusd
long eurjpy
long oil
long gold
long Dowj

actually i am buying everything
原帖由 金星 於 2009-2-18 07:18 PM 發表

long usdjpy
long eurusd
long eurjpy
long oil
long gold
long Dowj

你系唔系先PUT左好多,然后long 1 lot?...
原帖由 KBG 於 2009-2-18 07:19 PM 發表

你系唔系先PUT左好多,然后long 1 lot?...

just bought eur 1.26
原帖由 二叔公 於 2009-2-18 06:57 PM 發表

甘加倉法核數師要每天廿四小時審核金條數目忙到死都似

核數師?... 听闻到目前...仲未搞清楚究竟有几多黄金现货...已知的数目差额惊人?!
原帖由 KBG 於 2009-2-18 07:06 PM 發表

打倒金星... 对您有乜好处先?...查实...大方向对就掂啦...
K兄牛年牛牛!!
原帖由 金星 於 2009-2-18 07:20 PM 發表

just bought eur 1.26

哇,你刚说1.23左右的哦...