匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

风云变幻 好淡不易為

原帖由 魯賓 於 2009-2-28 12:53 AM 發表

有d禾

咁就恭喜啦.
財政頇算有你得益嗎?
原帖由 華人 於 2009-2-28 12:55 AM 發表

咁就恭喜啦.
財政頇算有你得益嗎?

我地d草根  得幾佰退税  有咩用丫

其实個pk政府仲cut左開支  個口就話加大  唉...
原帖由 魯賓 於 2009-2-28 12:57 AM 發表

我地d草根  得幾佰退税  有咩用丫

其实個pk政府仲cut左開支  個口就話加大  唉...

哈哈!呢班友我從來唔睇好.又咁講啊.呢班友以前的工作相等於一間公司的經理,佢地習慣執行政策,而不是制定政策,制定政策是菫事局,班董事走哂啦.班友水鬼升城隍.根本唔夠班.唱係唔會衰架,做唔好先會衰o者.係咪?
原帖由 華人 於 2009-2-28 01:10 AM 發表

哈哈!呢班友我從來唔睇好.又咁講啊.呢班友以前的工作相等於一間公司的經理,佢地習慣執行政策,而不是制定政策,制定政策是菫事局,班董事走哂啦.班友水鬼升城隍.根本唔夠班.唱係唔會衰架,做唔好先會衰o者.係咪?

冇錯 有呢班狗官  香港冇運行咯
原帖由 魯賓 於 2009-2-28 01:16 AM 發表

冇錯 有呢班狗官  香港冇運行咯

牛郎,自求多福啦.
原帖由 華人 於 2009-2-28 01:18 AM 發表

牛郎,自求多福啦.

靠佢就唔洗諗  最慘比政府累死  強蝕金已好慘  遲d強医金又耍比佢害多一嘢  唉...
原帖由 魯賓 於 2009-2-28 01:26 AM 發表

靠佢就唔洗諗  最慘比政府累死  強蝕金已好慘  遲d強医金又耍比佢害多一嘢  唉...

努力搵錢,搵夠就做國際人.有餘錢有時間就多去其他國際視野.咁就唔會閂埋門意淫自慰架啦.
原帖由 華人 於 2009-2-28 01:30 AM 發表

努力搵錢,搵夠就做國際人.有餘錢有時間就多去其他國際視野.咁就唔會閂埋門意淫自慰架啦.

係就耍快  再过幾年真係唔知咩世界咯
原帖由 華人 於 2009-2-28 01:30 AM 發表

努力搵錢,搵夠就做國際人.有餘錢有時間就多去其他擴濶國際視野.咁就唔會閂埋門意淫自慰架啦.
原帖由 魯賓 於 2009-2-28 01:32 AM 發表

係就耍快  再过幾年真係唔知咩世界咯

搵夠咪睇戲咯.場戲相信幾好睇架.