匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: KBG

TO:金星!

回復 #10 CDO 的帖子

因为上网看金价会增加高血压、心脏病!
原帖由 KBG 於 2009-4-30 04:45 PM 發表

乜野时候讲架?我只记得他讲1.31楼上...似乎已经涨过头了!

最近老子胃有问题住院,所以少上网...

阁下都要保重啊! 得手就来吹下水啦!
原帖由 KBG 於 2009-4-30 04:45 PM 發表

乜野时候讲架?我只记得他讲1.31楼上...似乎已经涨过头了!

最近老子胃有问题住院,所以少上网...

on chart reading, Eur is in 1.3~1.35 range  

expect it will last for some more weeks before another upside move into 1.35~1.4...

the best strategy on Eur this year is still buying any decent dip ....good luck!
原帖由 金星 於 2009-5-1 05:05 AM 發表

on chart reading, Eur is in 1.3~1.35 range  

expect it will last for some more weeks before another upside move into 1.35~1.4...

the best strategy on Eur this year is still buying any d ...

哇,你使唔使滚到早上5点几先返啊?...
原帖由 Touch 於 2009-4-30 05:54 PM 發表

阁下都要保重啊! 得手就来吹下水啦!

多谢关心!
原帖由 CDO 於 2009-4-30 04:53 PM 發表

k兄,身體要緊!

乜大陸d醫院未有wifi架? 冇得上網住醫院咪好悶!

家人住院,哪有心情上网哦...
原帖由 CDO 於 2009-4-30 04:21 PM 發表

我發現他只跟金星和司令搭訕,主要我們還未到達所需水平!

因為大佬K只鐘意嗒美男肉
原帖由 二叔公 於 2009-5-1 05:06 PM 發表

因為大佬K只鐘意嗒美男肉

...
原帖由 KBG 於 2009-5-1 05:10 PM 發表

...

早晨大佬K
原帖由 KBG 於 2009-5-1 04:26 PM 發表

家人住院,哪有心情上网哦...

看胃专家推荐你一个..

上海长征医院,魏军医..

到了一问就知