匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 一人异客

二叔公,希望看到我的帖子,请联系我。

该出现他自会出现。

回復 #10 cccho 的帖子

狂笑!
原帖由 cccho 於 2009-6-22 06:31 PM 發表
尋人!尋人!
尋:未必係中國籍男子,佢老婆應該叫二叔婆,花名春蟲蟲,身高五尺爭寸半,中等至肥身材似熊貓,性格毛臊,簡中溫純。樣貌普通。如有任何人知其下落,請報上名來,將其輯拿歸案,通知二喪或老板, ...

去捉佢好過捉旺角擇屎水個狂徒。

920買一小注,如有916再買多注,911打把!

回復 #13 CDO 的帖子

原帖由 cccho 於 2009-6-22 06:31 PM 發表
尋人!尋人!
尋:未必係中國籍男子,佢老婆應該叫二叔婆,花名春蟲蟲,身高五尺爭寸半,中等至肥身材似熊貓,性格毛臊,簡中溫純。樣貌普通。如有任何人知其下落,請報上名來,將其輯拿歸案,通知二喪或老板, ...

衰公,用5000個金幣,搵個肥腫難分的,還要入我數.想逼我走佬?據大哥大消息,二叔返鄉下耕田,滿腳牛屎,有電腦都無用.二叔,不要奴役自己,食自己算啦.
原帖由 華人 於 2009-6-22 09:23 PM 發表

衰公,用5000個金幣,搵個肥腫難分的,還要入我數.想逼我走佬?據大哥大消息,二叔返鄉下耕田,滿腳牛屎,有電腦都無用.二叔,不要奴役自己,食自己算啦.

佢閉經苦練嘛!
原帖由 cccho 於 2009-6-22 09:24 PM 發表

佢閉經苦練嘛!

呵......學做大師,超凡脫俗,無為者,仍有也,無為而無所不為(意思:無為,其實是大有為.當你去到無為的境地,其實你已昇華致大有為的境界〕.
華兄:據探子回報,當日佢叫你賣盡紙金,你唔肯讓步,二叔當場比你氣得兩眼反白、氣弱柔絲!當場噴血如柱....
原帖由 華人 於 2009-6-22 09:23 PM 發表

原帖由 華人 於 2009-6-22 09:30 PM 發表

呵......學做大師,超凡脫俗,無為者,仍有也,無為而無所不為(意思:無為,其實是大有為.當你去到無為的境地,其實你已昇華致大有為的境界〕.

華兄:好高深呀!我都係練番九淺一深大法算啦!