匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

金與銀

原帖由 華人 於 2010-3-8 10:01 PM 發表

暈.....我不懂欣賞............我去阿富汗玩番轉算啦....

我想喊
原帖由 升呢 於 2010-3-8 10:02 PM 發表

我覺得1100 下方機會仍然好大,反而如果呢一兩個月出現1200 +,我一定沽金!

始終我認為今年是有波幅無升幅的一年!

哈.........今年玩波幅就短炒算啦.....唔該哂大哥大........
原帖由 二叔公 於 2010-3-8 09:58 PM 發表

為了你  我未得他人同意幾偷張圖來
ps:糟大見到請見諒
Now that Soros, Paulson et al have entered the game, where are we ?

偷得一次就偷得第二次,得閒偷多d好野來分享一下,謝謝!

至於你係邊度偷,我沒興趣,你最好不要解釋!
原帖由 二叔公 於 2010-3-8 10:03 PM 發表

我想喊

你整d令我頭痛的東西......我只好去不需用腦的地方.......華人格言:向任何會郁的東西開槍........
原帖由 華人 於 2010-3-8 10:07 PM 發表

你整d令我頭痛的東西......我只好去不需用腦的地方.......華人格言:向任何會郁的東西開槍........

等大佬解
原帖由 二叔公 於 2010-3-8 10:01 PM 發表

頂呀
次次人地賺錢時我跟都死咖

可惜你張圖欠了兩樣野

TIME & FEAR!
原帖由 升呢 於 2010-3-8 10:04 PM 發表

偷得一次就偷得第二次,得閒偷多d好野來分享一下,謝謝!

至於你係邊度偷,我沒興趣,你最好不要解釋!

ok 你負責解畫就得哪
原帖由 華人 於 2010-3-8 10:01 PM 發表

暈.....我不懂欣賞............我去阿富汗玩番轉算啦....

唔知在阿富汗中,黃金值錢定美金值錢呢? 你問清楚先好去!
原帖由 升呢 於 2010-3-8 10:02 PM 發表

我覺得1100 下方機會仍然好大,反而如果呢一兩個月出現1200 +,我一定沽金!

始終我認為今年是有波幅無升幅的一年!

今年係難搵食年"守價捱價"年
原帖由 升呢 於 2010-3-8 10:10 PM 發表

唔知在阿富汗中,黃金值錢定美金值錢呢? 你問清楚先好去!

偉哥最值錢........真的.....美軍最先用美元......部族首領無興趣.....偉哥令佢地合作.....意想不到....