匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 草泥馬

燈神過大海回來了

原帖由 JL1 於 2010-4-9 03:10 PM 發表

l think not $ 3 dollars

如果去到 1159就 7 蚊lu, 學你話去到1159 小沽佢一次先
[quote]原帖由 草泥馬 於 2010-4-9 03:12 PM 發表

想渣,但係渣唔到去到 1159先   l'll sell at 1159 ah
我又係做緊野入唔到,得閒時已升到1156,剛在1154.9渣就唔郁,都不知打和放左佢,再等過定擺到今晚好,大部份人都話今晚升,但有D又話等回調先入,點算好?
原帖由 Billy 於 2010-4-9 03:31 PM 發表
我又係做緊野入唔到,得閒時已升到1156,剛在1154.9渣就唔郁,都不知打和放左佢,再等過定擺到今晚好,大部份人都話今晚升,但有D又話等回調先入,點算好?

做野係咁啦
1154.9 個價好 當你望1159, 可以食5蚊,
若果你止蝕放1150的話, 咁咪4蚊賭5蚊, 唔化算喎.

比我的話, 我會放係1153之下, 止蝕走
sell already at 1156.8
sell silver already at 18.23
原帖由 JL1 於 2010-4-9 05:25 PM 發表
sell silver already at 18.23

cut already at 18.25   still waiting sell at 18.55  

回復 #14 草泥馬 的帖子

唉,1154.4 放左,有野做睇唔到咪放左先,現117.1,都未知有冇位入,等極都唔

回復 #14 草泥馬 的帖子

唉,1154.4 放左,有野做睇唔到咪放左先,現117.1,都未知有冇位入,等極都唔跌,1157又唔敢渣!
原帖由 JL1 於 2010-4-9 05:44 PM 發表

cut already at 18.25   still waiting sell at 18.55  

銀我好少玩,我唔多識,但之不過你係要沽?! 唔渣?!