匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

返回列表 發新帖
樓主: 泰山北斗

做空1178

回復 10# abcd

已经12点啦,只金高高站在1180,如果今晚收市前无1178以下,星期一一开市我都死啦。 战友们,为我祈祷吧!得闲记得送返扎花比我。
小肥肥,我也是2沽在手,希望好似平時一樣,再升前仲有一蚊半蚊回調先再升過,我冇鎖單,1180太高唔敢買,升就話啫,咁的價,跌易過升,我都打算有機會就平左一手先,就算再升都冇咁怕,等高些再短沽
回復 12# Billy

老友,多谢你一直甘关心我,自从做错方向无止损,到今晚我已经快失去理智了,希望个天可以放过我。
小肥肥,剛才1178平左未,我欠少少先得,仲未平,希望今晚可平唒,你都係,祝福你。
回復 14# Billy

多谢关心!价格变动太快,未来得及,不过已经一点啦,应该会有少少回调,刚才在网络仔细看了一篇文章,他的分析好犀利,我每日都有睇,可惜无留意他给出的图表,也无仔细睇内文,刚才又认真阅读了一遍,决定再观望多一阵,我都系倾向锁仓为主,不过70以上锁,一旦出现回调恐怕又有排挨。
回復 14# Billy

从网络上下载的一张图表,大家点睇?
你太准了,请问这次应该怎么办????????
頭像被屏蔽