匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

返回列表 發新帖
樓主: 黃百萬

1188沽爆佢

唔頂啦!!!!!!

都鎖左單…………仲頂!唔好啦瓜!
座艇皇 發表於 2010-5-3 11:01 PM

我最多都係1188先敢沽, 因為1188沽加回保證金先可以守到1201, 如果真係咁勁, 我唯有出麻3D激凸CD搵錢啦!
回復  黃百萬

沽爆................佢!沽爆..................佢!沽爆...................佢!
1822superboy 發表於 2010-5-3 10:48 PM

老細, 係沽爆佢先好講喎, 你唔好一行麻O黎就反手渣爆我呀 !
回復 1# 黃百萬

唔使甘搏呀?
回復 5# 座艇皇

点解转态做沽?你之前点扎单应该赚左不少,点解唔去消遣下,休息下再战?
回復  黃百萬

唔使甘搏呀?
小肥肥 發表於 2010-5-4 12:27 AM

12000沽一手都叫博? 人地話個市要避險金價先跌, 咁而家美股都升番150點啦, 唔使避係咪會跌先? 我要1188沽先可以守到1200美元, 如果太早沽係1199就比人斬左咪重慘!
回復 15# 黃百萬

今晚1188应有斩获,1187.4时沽左未?明日如再见1188,可能就不太妙了,等1200应该实际点,即使今年能创新高,顶多1300。
回復 16# 小肥肥