匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

Short gold for no reason

回復 7# JOPHY168

唔止今晚,空軍涯左兩個月啦
咁你隻船去到關島咋喎
升呢 發表於 2010-5-7 12:15 AM

第三島鏈都可以被擊沉啦........
回復  華人

开什么玩笑~华哥是死多头~这个我知道哦`不可能做空的
fitcat 發表於 2010-5-7 12:10 AM

佢學人對沖屋企座金馬桶, 成15公斤重
第三島鏈都可以被擊沉啦........
華人 發表於 2010-5-7 12:17 AM

今晚唔游返落1188下面都幾大單
今晚唔游返落1188下面都幾大單
升呢 發表於 2010-5-7 12:19 AM

上帝保佑,死就罷就.....不鎖單,不止血......今次奮戰到底......最多補倉......
上帝保佑,死就罷就.....不鎖單,不止血......今次奮戰到底......最多補倉......
華人 發表於 2010-5-7 12:22 AM

我都在1188.8加左碼   唉... 手痕
我都在1188.8加左碼   唉... 手痕
升呢 發表於 2010-5-7 12:25 AM

呵......原來我們是聯合艦隊......
回復 13# 升呢

奇怪了~所有金属都暴涨只有白银不涨?难道和股票下跌有关?
今晚鴉雀無聲,咁我就介紹比大家一道名菜,叫泥鰍鑽豆腐

泥鰍鑽豆腐

據說是中國河南名菜,有人說是雲 ...
升呢 發表於 2010-5-6 11:22 PM

大哥大.....這道菜似乎有點殘忍.....
呵......原來我們是聯合艦隊......
華人 發表於 2010-5-7 12:28 AM

如果現在金價在1152, 我起碼可說10個理由, 但而家你1192, 我只可以講 i'm deeply regert