匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹

7/11- 7/16黃金走勢分析與買賣策略

Yeah yeah yeah
Wellcome back.....
各位, 你們好! 闊別兩月, 偷得浮生半日, 發表一下今週愚見:

上週高 1545.00 低 1486.90 收最高1545, 大陽 ...
桄榔樹 發表於 2011-7-10 06:37 PM

我都覺得7月出現一年最高機會比較低,如果大吉利是呢個月升穿 1575 再創高峰,那幾肯定呢個新高在往後會幾個月又再比人破。我重有0.1手在 1495買升的未平倉,我睇多兩日如果唔穿1550,我都考慮計左數佢先,至於沽唔沽就到時決定,此終沽金都是輸多贏少
頭像被屏蔽
Everyone likes you!!!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
欢迎回来!
我挂1551小注沽试试,止损1552.3
回復  piggy3616

Piggy, it looks more people like you wor you can see how many clicks on yo ...
桄榔樹 發表於 2011-7-11 08:04 PM

My post, started on 10th April, 2010.  That mean, it is more than 1 year old!  And..... I normally only wrote on that post......well, happy to see so many clicks!
中弹。。。