匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

金槍不倒

回復  升呢

waiting yr buying alarm arrrrrrr..............
fatcat 發表於 2011-7-20 01:42 AM

可唔可以喊沽   要不要出盈警

升左11日, 一日就跌完?

明知山有虎,繼續博一博,愛拼才會贏!

剛才在1601 沽 0.2手,止血 1611,目標 1561 & 1550-

風險 : 最大虧損 1560港元! go gold goal !
回復 11# 升呢
好少見見你喊沽單貢aggressive, FOLLOW!
要殺的已盡殺,只要咬緊牙根,一定成功!
回復 13# 知多D

知兄,請問你呢句係咩意思,你對今晚點睇,我仲有2張1588以下的沽,俾些意見
要殺的已盡殺,只要咬緊牙根,一定成功!
知多D 發表於 2011-7-21 03:35 PM

知兄,我唔明呢句係講咩呀?
知兄,我唔明呢句係講咩呀?
Billy 發表於 2011-7-21 03:51 PM

我看淡1599上沽,定1604止蝕!
此位先沽後再想渣
我看淡1599上沽,定1604止蝕!
此位先沽後再想渣
知多D 發表於 2011-7-21 03:57 PM

你意思係1599上沽,沽完平倉後,再在1599渣嗎?你係睇先跌後升,而家仲係跌唔穿1596,你認為先向下到幾多,咩位可渣
我兩張係1588下面沽的單仲係走唔到,頭先1596想走但冇走到,仲諗緊走唔走的時候,話咁快就升返上1600,日低都唔穿,今晚都唔知會唔會直上,希望今晚跌多一次俾我走先啦,跌就又慢又少,升就又多又快,就來頂唔住了
今晚美市唔知會怎樣,加埋今晚的消息公佈前後,應該行得好急,我都驚緊呀
今日大多數都睇升,個個都渣左貨,只有我1588仲唔止損,抵我死呀