匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 座艇皇

1655 gogogo~ ........ yo~

回復  泰山北斗

看 100 usd 談何容易, 賺 20 元 x 5 次都係一樣. 好多時, 心想賺 100, 多次震盪, 可能最 ...
桄榔樹2 發表於 2011-10-15 12:01 AM

Yes ah   $20x5 better than wait 1 time $100 ah
昨晚的单到现价都20元啦!

坐果震要我坐几十,家下得果20想我走都几难!嘿嘿
昨晚的单到现价都20元啦!

坐果震要我坐几十,家下得果20想我走都几难!嘿嘿{:1_324: ...
座艇皇 發表於 2011-10-15 12:10 AM

真係唔係同大家講笑,隻金堅破左!唔係話要大漲,起碼係個大彈!
真係唔係同大家講笑,隻金堅破左!唔係話要大漲,起碼係個大彈!
座艇皇 發表於 2011-10-15 12:14 AM

I know will going up to test 1702 and 1750 ga   but not one way ticker ah will up will down ga   going up need to sell sell   falling down need to buy buy ga
又buy buy又sell sell…………………頭會暈的!我心血少,咪搞我!

我只會buy buy又buy buy,不喜歡sell sell!咁啦,2300樓上我會諗諗sell sell既!(講笑別在意)
又buy buy又sell sell…………………頭會暈的!我心血少,咪搞我!

我只會buy buy又buy buy,不 ...
座艇皇 發表於 2011-10-15 12:26 AM

If not buy buy or sell sell everyday ah   I'll very dull ga
剛剛叫我買我又買了少少,呢個位都敢買……………你都咪話我唔勇!
剛剛叫我買我又買了少少,呢個位都敢買……………你都咪話我唔勇!
座艇皇 發表於 2011-10-15 01:28 AM

Who TELl you to buy ah
比圖我睇果個壞人,成日罵我的壞人!