匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

返回列表 發新帖
樓主: 升呢

「世紀光棍節」剩女毒男GOGOGOLD

個人希望, 如果有 1730-1740間就 GOGOGOLD啦!
升呢 發表於 2011-11-10 12:50 PM

對不起! 剛剛以為今天就是那個大日子, 所以還以為你個多小時前已入了!
体会,学习了
回復 10# 升呢
你幾時變左做阿叔架?....No Way
你係我心目中永遠係升緊LV既型男
對不起! 剛剛以為今天就是那個大日子, 所以還以為你個多小時前已入了!
垂死掙扎 發表於 2011-11-10 12:54 PM

我做單不多, 我是雞仔注大大聲的人!

目前見現價欠缺彈力, 預期應會下試更低位置! 個人認為 1750/54不是什麼大位, 比較有力應該在1746/47美元, 呢個價 1760 買要用十多美元止損, 反彈阻力在 1763及 1773美元, 50/50 值博不大!

利益聲明 :此時此刻沒有持倉! 齋吹水!
回復  升呢
你幾時變左做阿叔架?....No Way
你係我心目中永遠係升緊LV既型男
悠然而生 發表於 2011-11-10 01:06 PM

實在受之有愧! 不過我都可以送你一個
体会,学习了
洪林天宇 發表於 2011-11-10 01:05 PM

多謝! 那就給一個非常短線買賣!

看5分鐘圖見, 現價 1760買小注, 1758止損, 突破了 1763可見 1770-1773, 記得止損!
多謝! 那就給一個非常短線買賣!

看5分鐘圖見, 現價 1760買小注, 1758止損, 突破了 1763可見 17 ...
升呢 發表於 2011-11-10 01:23 PM

快開市鳥! 各位有空再聊! 886
我做單不多, 我是雞仔注大大聲的人!

目前見現價欠缺彈力, 預期應會下試更低位置! 個人認為 17 ...
升呢 發表於 2011-11-10 01:10 PM