匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 金星

粉絲貼圖

1500-
linzhish2008 發表於 2012-6-1 09:26 PM

司令!

今日金價唔係反映經濟同商品, 也不是避險工具, 現在係美國反映量化寬鬆指標, 千萬不要搞錯!  
單是剛才一個鐘, 沽單已斬了七八成, 過麻1605, 所有沽單 BYE-BYE, CUT LOSS 推升金價今晚見1620, ...
升呢 發表於 2012-6-1 09:30 PM

我出post 時先1560 ..睇睇下書就掃高左四十蚊..
太少人有推動盤的經驗, 市場上八成成交都是來自大戶吸盤...一看來掛沽盤就吸了...目的明顥不過
金星 發表於 2012-6-1 09:31 PM

你講喎呀 ?
daily
金星 發表於 2012-6-1 08:31 PM

更新
你講喎呀 ?
升呢 發表於 2012-6-1 09:33 PM

本質系一個零和遊戲..散戶唔輸錢邊有人贏錢?
本質系一個零和遊戲..散戶唔輸錢邊有人贏錢?
金星 發表於 2012-6-1 09:36 PM

我無收麻食, 我吹L晒雞叫人買貨! 可能呢到D人只懂看  ====>

1600 + 或 1500 -

我無收麻食, 我吹L晒雞叫人買貨! 可能呢到D人只懂看  ====>

1600 + 或 1500 -

:smile_2 ...
升呢 發表於 2012-6-1 09:39 PM

今年year open 1560.. +30%= ?
今年year open 1560.. +30%= ?
金星 發表於 2012-6-1 09:41 PM

如果跌2成, 升番3成, 一樣嚇死觀眾, 年底最好見番1850 左右已不錯!

亞爺話 : 唯穩大於一切  
單是剛才一個鐘, 沽單已斬了七八成, 過麻1605, 所有沽單 BYE-BYE, CUT LOSS 推升金價今晚見1620, ...
升呢 發表於 2012-6-1 09:30 PM

OH ...... NO   

我未試過一日贏成十皮野架!
OH ...... NO   

我未試過一日贏成十皮野架!
升呢 發表於 2012-6-1 10:13 PM

贏十皮野