匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

轉二叔公 (好文章) 有空一定要看

原帖由 二叔公 於 2009-4-6 11:25 PM 發表

我想睇睇75穩唔穩先

食咗糊先........明天再 Call 穩妥 D 喎
原帖由 二叔公 於 2009-4-6 11:15 PM 發表

65中3q幫補下~留到明天再決定

你今日有冇dd絕望既感覺,如果feel到,咁就可能跌完! 65再留1/3比我,簽單!
原帖由 BC1410 於 2009-4-6 11:28 PM 發表

食咗糊先........明天再 Call 穩妥 D 喎

72唔走70走~真系呀~又要揾位哪
原帖由 CDO 於 2009-4-6 11:30 PM 發表

你今日有冇dd絕望既感覺,如果feel到,咁就可能跌完! 65再留1/3比我,簽單!

5蚊走佐哪~等陣再揾位call~一定留一手俾你
再掛個咩位好呢
原帖由 Touch 於 2009-4-6 10:36 PM 發表

咪笑在下啦 ...有无听闻欧洲央行售金... 几多?!

會長,63買唔買到?

IMF售金係舊聞,歐洲央行售金先係新鮮滾熱棘,帖來CC ?

我都想睇睇歐洲各國央行係1999年簽落每年售金500噸單野係今年9月到期前有沒有再 RE-NEW 個 PLAN,係咪出左新 NEW史?
各位大佬俾d指示我好冇呢?今晚我烏下烏下咯
原帖由 二叔公 於 2009-4-6 11:33 PM 發表

如果等陣穿63.8就睇戲好過咯
原帖由 二叔公 於 2009-4-6 11:33 PM 發表

咁都好,我諗住65再預我的話,都係叫你70平倉,咁剛才75同65兩手剛好打和,唔使差你
原帖由 BC1410 於 2009-4-6 11:38 PM 發表

如果等陣穿63.8就睇戲好過咯

殺人哪~我咖98呢