匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

回調 ? 反彈 ?

原帖由 BC1410 於 2009-12-30 09:47 PM 發表

當 tips 啦..........況且之後你都執佢幾劑啦

呵......條氣順好多......特別一日可執成皮廢紙.....
原帖由 華人 於 2009-12-30 09:48 PM 發表

呵......條氣順好多......特別一日可執成皮廢紙.....

咪係囉...........諗諗後面好過啦.........我睇今日有1100都偷歡啦
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 09:52 PM 發表

咪係囉...........諗諗後面好過啦.........我睇今日有1100都偷歡啦

哈.......我話之佢,我暫時無興趣玩....包括孖展.
原帖由 華人 於 2009-12-30 09:53 PM 發表

哈.......我話之佢,我暫時無興趣玩....包括孖展.

咁咪當睇馬戲咁睇囉............話之佢點舞啦
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 09:56 PM 發表

咁咪當睇馬戲咁睇囉............話之佢點舞啦

無錯......睇馬騮戲近來己成為一種樂趣........
原帖由 華人 於 2009-12-30 09:58 PM 發表

無錯......睇馬騮戲近來己成為一種樂趣........

最聰明做法莫過於此呢...................講得2講.........又好似想插咁款呢喎
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 10:01 PM 發表

最聰明做法莫過於此呢...................講得2講.........又好似想插咁款呢喎

唔好用個插字啦....橫行好無????
原帖由 華人 於 2009-12-30 10:08 PM 發表

唔好用個插字啦....橫行好無????

橫行就唔會慢動作沉澱.........有落冇上啦........驚d壇友又中招都唔知乜事麻
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 10:22 PM 發表

橫行就唔會慢動作沉澱.........有落冇上啦........驚d壇友又中招都唔知乜事麻

BC.....你真好心.....
原帖由 華人 於 2009-12-30 10:23 PM 發表

BC.....你真好心.....

人之常情啫............我驚一姐又唔記得鎖佢呀