匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: Billy

今晚會否跌破1158?

回復 #189 西貢茄 的帖子

是嗎?我不知道呀!
但殺鶏取卯,咪等如断自己客路?
我覺得MW801的人很有良心.

回復 #190 piggy3616 的帖子

推人來孖展市場的人
都不會是什麼好人
孖展市場可以令人傾家蕩產,死人跳舞
君不見有人只是炒外匯如此細槓桿的都跳舞死
很多人輸了幾百萬的lock貨,輸樓輸舖大有人在
都差不多只因進入孖展市場...
跳舞???
跳舞才對

回復 #191 piggy3616 的帖子

希望如此啦
世上總有好經紀...
之前識一個, 做金業經紀, 好有良心,為客賺錢,但奈何轉數少,
被經理每日罵一獲勁, 又罵做單小, 又累公司輸錢, 結果都知,
好經紀輸哂個客既錢,
之後個好經紀將分到的一分連同佣金全數回比客, (比客既本金還多)
之後就辭職唔做
呢個就係六年前既我
有好經紀...... 希望啦

回復 #194 西貢茄 的帖子

你可以在銀行做買賣.無Agent啦!
原帖由 Billy 於 2010-4-15 04:42 AM 發表
本金還剰400
nothing to do ar
原帖由 西貢茄 於 2010-4-15 03:23 PM 發表
哦,
我起地舖網上戶口做,不用手續貴

發夢就有你份,我之前在地舖做,無一間不用手續費

回復 #197 西貢茄 的帖子

聽你咁講你舊茄瓜咪叩係經紀

回復 #199 座艇皇 的帖子

使鬼做經紀咁辛苦
茄瓜兄你似係度call客多d啵!你想挑戰板主喔!哈哈哈哈