匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 反斗星

排隊

原帖由 反斗星 於 2009-2-5 02:27 PM 發表

大當家;本人因事外出,遲來的回复,今明两日六福齊來

星哥~下步我想在875左近做call~看1500~827stop~好?

回復 #200 反斗星 的帖子

回復 #201 二叔公 的帖子

叔公我也在等875,不知875什么会到呢?
原帖由 金☆晨 於 2009-2-5 02:50 PM 發表
叔公我也在等875,不知875什么会到呢?

哈~那個要問巫師才知道~傾斜率一向非在下長項

回復 #204 二叔公 的帖子

原帖由 金☆晨 於 2009-2-5 02:53 PM 發表

靓女!總之長揸短炒切記!!!

回復 #206 二叔公 的帖子

多谢叔公指点!上次875扎到了,只可惜是短炒了一下.
原帖由 金☆晨 於 2009-2-5 02:56 PM 發表
多谢叔公指点!上次875扎到了,只可惜是短炒了一下.

客氣了!亂作24~只做閑話論~從貨币理論角度來說就黃金最受惠~只是短期升勢淩厲技術上需做盤整
頭像被屏蔽
原帖由 反斗星 於 2009-2-5 03:01 PM 發表

大當家;真的這樣睇好,应先睇1189,

睇好是必然的~理論上美元應大跌~但問題是相應美元的國家比美國更憂心~現時睇長d睇歐洲班大帝點搞