匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

炎炎夏日 火眼金精

原帖由 cccho 於 2009-8-20 10:51 PM 發表

當你執夠100個之日,就係我老粒你之時!

呵........衰公得你啊.依家加左倉野心大左啦.....執100個都唔放.
原帖由 華人 於 2009-8-20 10:53 PM 發表

呵........衰公得你啊.依家加左倉野心大左啦.....執100個都唔放.

咁要去爆你格啦!
我有一個大計!等......美金轉強!食大茶飯!
原帖由 cccho 於 2009-8-20 10:55 PM 發表

咁要去爆你格啦!

唔好學二叔d衰嘢啦.
係啦....你份工過左半年試用未?
原帖由 華人 於 2009-8-20 10:56 PM 發表

唔好學二叔d衰嘢啦.
係啦....你份工過左半年試用未?

剛剛過左啦!都OK啦!漸入佳境!
原帖由 cccho 於 2009-8-20 10:56 PM 發表
我有一個大計!等......美金轉強!食大茶飯!

強美元暫時並不符合老美利益,最少現時來說........不如說等美元反彈.....但有可能是短暫的一刻.
原帖由 cccho 於 2009-8-20 10:59 PM 發表

剛剛過左啦!都OK啦!漸入佳境!

咁就恭喜你 .......安安穩穩.
原帖由 華人 於 2009-8-20 11:01 PM 發表

強美元暫時並不符合老美利益,最少現時來說........不如說等美元反彈.....但有可能是短暫的一刻.

所以我話要等....啦!可能要等三兩年架!因為一轉勢,行兩三年就夠皮啦!同黃金一樣!
原帖由 cccho 於 2009-8-20 11:03 PM 發表

所以我話要等....啦!可能要等三兩年架!因為一轉勢,行兩三年就夠皮啦!同黃金一樣!

哈.........我唔玩外匯,好難搞.祝你好運.
原帖由 華人 於 2009-8-20 11:01 PM 發表

咁就恭喜你 .......安安穩穩.

聽日要上大陸食大茶飯!如果煲得到,就可以食兩三年啦!