匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

空軍凶日

回復 #200 華人 的帖子

哦  
原帖由 華人 於 2009-9-8 02:24 AM 發表

咁大家都係搏......不過,二叔今次靜靜雞沽...我擔心佢95x,96x都有沽貨啊.....

二喪~話實比你知~其實我4幾開始put到依家哪~不過你一直做好友~我不是很想掃你興~所以也不怎麼說~叫put都系你不在才叫埋牛郎咋~其實你一直知道我態度咖~雖然金仔一直保持高位運行~但我真的找不到黃金實際的需求或購買~請相信我~做為一個老散~我認為我已經好努力做好有關基本面同數據面所需的很多很多東西了~不是事必要沽~但真的不敢call~就算大吉利是講句~真系衰佐~我認哪~從新再來咯~當交學費~你知我一直都好堅持咖~作為老友你應該權利支持我~因為你系我老友並且叫二喪
原帖由 華人 於 2009-9-9 08:13 PM 發表
二叔.....你老死無事嘛?

要做手術呀~真慘~今日剛出報告~我都未睇完呢
原帖由 二叔公 於 2009-9-9 08:27 PM 發表

二喪~話實比你知~其實我4幾開始put到依家哪~不過你一直做好友~我不是很想掃你興~所以也不怎麼說~叫put都系你不在才叫埋牛郎咋~其實你一直知道我態度咖~雖然金仔一直保持高位運行~但我真的找不到黃金實際的需求 ...

二叔......其實我的理想是大金牛共榮圈......但d老友個個做空軍.....在下點講好呢?
原帖由 二叔公 於 2009-9-9 08:29 PM 發表

要做手術呀~真慘~今日剛出報告~我都未睇完呢

祝佢平安........代我獻上最真誠的問候........

回復 #202 二叔公 的帖子

二叔没有分批获利了结么?

回復 #206 fitcat 的帖子

现在在1000争夺的相当激烈~好象势必要分出雌雄~
原帖由 二叔公 於 2009-9-9 08:27 PM 發表

二喪~話實比你知~其實我4幾開始put到依家哪~不過你一直做好友~我不是很想掃你興~所以也不怎麼說~叫put都系你不在才叫埋牛郎咋~其實你一直知道我態度咖~雖然金仔一直保持高位運行~但我真的找不到黃金實際的需求 ...

---
原帖由 江湖郎中 於 2009-9-9 08:35 PM 發表

---

郎中兄......好.

回復 #204 華人 的帖子

是啊  你的独特 看法 拿出来  讲解讲解  救救  还可以活的啊   期待