匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

回調 ? 反彈 ?

原帖由 BC1410 於 2009-12-30 10:26 PM 發表

人之常情啫............我驚一姐又唔記得鎖佢呀

一姐係富婆,有條大水喉射住,唔怕啦...
原帖由 華人 於 2009-12-30 10:28 PM 發表

一姐係富婆,有條大水喉射住,唔怕啦...

都係啫...........唔值麻
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 10:30 PM 發表

都係啫...........唔值麻

唉.....一姐成日唔早點止血,我都唔識講.....
原帖由 華人 於 2009-12-30 10:33 PM 發表

唉.....一姐成日唔早點止血,我都唔識講.....

我提咗佢 111x 鎖倉架啦.............唔知佢有冇呢
講得2講又肚餓, 咬完再講過啦
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 10:36 PM 發表

我提咗佢 111x 鎖倉架啦.............唔知佢有冇呢
講得2講又肚餓, 咬完再講過啦

慢用.......
原帖由 華人 於 2009-12-30 08:13 PM 發表

會長,你又得米.

帮补下...只Yen @92.2 入佐...坐ing
原帖由 BC1410 於 2009-12-30 08:14 PM 發表

1085 博唔過喎.....buddy, 若穿 1088 好大機會見 107x , 個見

Temp. support @82 maybe... besides...the crude is up...
原帖由 Touch 於 2009-12-30 11:21 PM 發表

Temp. support @82 maybe... besides...the crude is up...

會長, 叔公, 牛郎, 英雄, 一姐及各壇友.............新一年, 新進步 今年更勝舊年
1118試沽, 目標 1190.....止血1123
原帖由 BC1410 於 2010-1-4 07:05 PM 發表

會長, 叔公, 牛郎, 英雄, 一姐及各壇友.............新一年, 新進步 今年更勝舊年

BC新年好~越賺越有