匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: Billy

今晚會否跌破1158?

回復 #203 座艇皇 的帖子

如果我call客,你更像
挑戰? 像你挑戰我似

回復 #204 西貢茄 的帖子

你會得罪好多發貼既師兄高手的

回復 #202 西貢茄 的帖子

我只係喜歡挑戰亂吹水不抹咀的傢伙……

回復 #203 座艇皇 的帖子

明人不做暗事!
幫我密碼重置?!

沒有確定我所講述的就回貼攻擊...我知,我現在告訴版主
我CALL客? ... 有證據你就告訴版主, 咪起度嘈
吹水不抹咀,又不敢問清楚亂攻擊人的小子
Billy你有無做單?

回復 #205 piggy3616 的帖子

1152.9or1156.2sell

回復 #206 Billy 的帖子

Why set these 2 prices to sell?

回復 #207 piggy3616 的帖子

1152.9sell原等1151.9放後買升,點知走唔切,但冇放到,我諗今日應冇可能升到1170,所以照原先一樣,等今日回落,只是尋晚又走寶!

回復 #208 Billy 的帖子

You mean you sold at 1152.9 last night?
而家買完我就設限價及止損,跟住1-2個鐘先看一次,咁樣冇咁驚,就算見到蝕幾元都不理,反正0.1蝕極有限,尋日朝早1157.1sell,夜晚到止賺位自動平倉,賺返4.1,0.1風險冇咁大,唯有慢慢來