匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

轉二叔公 (好文章) 有空一定要看

原帖由 CDO 於 2009-4-6 11:58 PM 發表

高手係乜,咪係明明跌市去買升贏果幾蚊囉! 就好似D女人一樣,男人不壞女人不愛,個世界反轉來做,欠人錢既重大聲夾惡,老美搞出個大頭佛G20冇人敢出聲,投行槓桿玩大左留比納稅人麻單,亂晒籠!

咁都仲係事小啞...........你諗諗未來廿年全人類捱貴嘢都係因為美佬惡魔一次騙去幾多萬億美金.........再者可以冇止境的印銀紙嘅後果........簡直好過借啦.....(宜情係打劫呀)死味!
原帖由 二叔公 於 2009-4-7 12:11 AM 發表

做野咯

算啦,套左咁多唔好買啦,今晚見底不等於明天見底,睇下今晚爬番幾多上去先決定,73都未破!
老細你又玩自閉?
原帖由 CDO 於 2009-4-7 12:15 AM 發表

算啦,套左咁多唔好買啦,今晚見底不等於明天見底,睇下今晚爬番幾多上去先決定,73都未破!

幾個兄弟都俾我累死哪
原帖由 CDO 於 2009-4-7 12:10 AM 發表

破73,75唔難見,下一個阻力都係82!

正因大哥諗法........我估佢反覆上升係 74 - 76 Parking tonight
原帖由 二叔公 於 2009-4-7 12:16 AM 發表

幾個兄弟都俾我累死哪

冇左d包魚o姐  抖下再追番囉
原帖由 BC1410 於 2009-4-7 12:13 AM 發表

咁都仲係事小啞...........你諗諗未來廿年全人類捱貴嘢都係因為美佬惡魔一次騙去幾多萬億美金.........再者可以冇止境的印銀紙嘅後果........簡直好過借啦.....(宜情係打劫呀)死味!

你咪傻啦,有無睇我轉帖 英鎊是怎樣取代黃金的?
當日英鎊取締黃金,二戰後美元取締英鎊,2000年人仔取締美元,你驚咩呀?

30年前你搵幾錢一個月,30年後你又搵幾多,印多D咪洗多D囉,我都想太古城跌番去廿幾萬一間屋,有D野反唔到轉頭,你幫你個狐狸仔搵定間大學啦! 大家鬥搶,齊齊打劫!
原帖由 魯賓 於 2009-4-7 12:23 AM 發表

冇左d包魚o姐  抖下再追番囉

嗯嗯~我知哪~二喪話過兄弟系羅黎累咖
原帖由 CDO 於 2009-4-7 12:24 AM 發表

你咪傻啦,有無睇我轉帖 英鎊是怎樣取代黃金的?
當日英鎊取締黃金,二戰後美元取締英鎊,2000年人仔取締美元,你驚咩呀?

30年前你搵幾錢一個月,30年後你又搵幾多,印多D咪洗多D囉,我都想太古城跌番去 ...

太古城跌番去廿幾萬一間屋
原帖由 二叔公 於 2009-4-7 12:16 AM 發表

幾個兄弟都俾我累死哪

寧我負天下人,莫天下人負我!