匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

半小時小核爆

原帖由 史丹福長今 於 2008-10-4 20:04 發表

我在 0.7896買了一萬媽剪,
輸緊千幾大元,姐台過幾招吧

美元印銀紙只係一個假象! 冇實質的價值支持,如同空頭支票!
多留意歐元 /金的走勢;最主要還需要睇美元後市點走囉!  金升/歐元升都會帶動到少少。但仲需要睇澳洲經濟數據,同加息機會。所以你如果有資金,應該等係低位再溝d貨拉低d價錢等佢升返就ok啦。
原帖由 JKL 於 2008-10-4 20:10 發表

.gif" smilieid="158" border="0" alt="" />  long time no see ar  .gif" smilieid="158" border="0" alt="" />  you need join to us more time ar

好阿! 我得閒就會尼同大家傾下偈!!
原帖由 無為自在 於 2008-10-4 08:14 PM 發表

美元印銀紙只係一個假象! 冇實質的價值支持,如同空頭支票!
多留意歐元 /金的走勢;最主要還需要睇美元後市點走囉!  金升/歐元升都會帶動到少少。但仲需要睇澳洲經濟數據,同加息機會。所以你如果有資金,應 ...

冇錢喇!
D錢要來每天買壽司架!
原帖由 史丹福長今 於 2008-10-4 20:17 發表

冇錢喇!
D錢要來每天買壽司架!

咁唯有等........升返先平啦!
原帖由 JKL 於 2008-10-4 08:14 PM 發表

佬都唔得!

另罰抄 3000次:
【我以後唔mark仔,
否則call金就跌,put金就升,
餐餐食冷飯,夜夜飲瓜湯!】

回復 #2355 史丹福長今 的帖子

甘我点搞
原帖由 史丹福長今 於 2008-10-4 08:27 PM 發表

佬都唔得!

另罰抄 3000次:
【我以後唔mark仔,
否則call金就跌,put金就升,
餐餐食冷飯,夜夜飲瓜湯!】

o k   i'm never mark a boy la
原帖由 二叔公 於 2008-10-4 08:29 PM 發表
甘我点搞

you're close your club la   no more business la  

回復 #2358 JKL 的帖子

以后我玩自己
原帖由 二叔公 於 2008-10-4 08:29 PM 發表
甘我点搞

以後唔准開伎寨!
開婚介所,男配男,女配女。   
如華人配魯賓,郎中配叔公。