匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

回調 ? 反彈 ?

原帖由 Touch 於 2010-1-7 03:21 PM 發表

limit sell @1140...SL@1150...and further sell limit @1165...happy trading in the New Year...buddy!

今晚非農數據 21:30 出, 估計利美元, 跌穿1118追沽, 目標 1106 - 1108, 止損1126
原帖由 BC1410 於 2010-1-7 10:33 AM 發表

一早中咗啦

我都香左......
原帖由 華人 於 2010-1-8 07:51 PM 發表

我都香左......

中止血就小事啫.............今晚非農先戲玉麻, 點睇呢
原帖由 BC1410 於 2010-1-8 08:21 PM 發表

中止血就小事啫.............今晚非農先戲玉麻, 點睇呢

呵........我唔識睇啊......現時價位可升可跌.....睇大戲好過.
原帖由 BC1410 於 2010-1-8 08:21 PM 發表

段估:數據謹合預期~gold 升
原帖由 華人 於 2010-1-8 08:24 PM 發表

呵........我唔識睇啊......現時價位可升可跌.....睇大戲好過.

升極咪1140咁大把...........插值博率高好多喎
原帖由 二叔公 於 2010-1-8 08:26 PM 發表

段估:數據謹合預期~gold 升

上次驚喜插百幾..........今次就算謹合預期, 廢紙都會微升先啱喎
原帖由 BC1410 於 2010-1-8 08:36 PM 發表

上次驚喜插百幾..........今次就算謹合預期, 廢紙都會微升先啱喎

系我就不搏哪
For little guys like me~ the escape from the sharks is a never-ending process
原帖由 二叔公 於 2010-1-8 08:41 PM 發表

系我就不搏哪
For little guys like me~ the escape from the sharks is a never-ending process

都啱嘅.........下星期初睇定再郁都唔遲..........唔使吓吓驚濤駭浪麻